Kliiniset tutkimuslääkepalvelut

Tamrolla on yli 15 vuoden asiantuntemus kliinisistä lääketutkimuksista

Palveluihin kuuluu kaiken tyyppisten tutkimuslääkkeiden käsittely. Kliinisten tutkimusten laatu- ja viranomaisvaatimusten toteutuminen varmistetaan toiminnan kaikissa vaiheissa. 

Tamro maahantuo tutkimuslääkkeet tutkimuksen toimeksiantajan puolesta ja hakee erityistuotteiden maahantuontiluvat viranomaiselta. Tutkimuslääkkeille suunnitellut käsittely- ja varastointitilat täyttävät laatu- ja viranomaisvaatimukset. Tamro käsittelee ja varastoi myös viileä- ja kylmäsäilytystä vaativia tuotteita sekä huumausaineita, sytostaatteja ja muita erityiskäsittelyä vaativia tutkimuslääkevalmisteita. Tamro toimittaa tutkimuslääkkeet GDP:n mukaisesti kaikkiin sairaala-apteekkeihin ja tutkimuskeskuksiin Suomessa. Tutkimuslääkkeiden palautukset noudetaan tutkimuskeskuksista ja varastoidaan odottamaan hävityslupaa tai maastavientiä. Kirjallisen hävitysluvan perusteella tutkimuslääkkeet hävitetään paikallisten määräysten edellyttämällä tavalla.

Tamro tarjoaa myös mahdollisuuden dokumentaation arkistointiin lainsäädännön vaatiman ajan. 

Kliinisiin tutkimuslääkepalveluihin kuuluu:
 
• maahantuonti
 
• varastointi
 
• jakelu
 
• uudelleen-etiketöinti Tamron lääketehdasluvalla

• raportointi
 
• palautukset
 
• hävitys
 
• maastavienti
 
• sovellus tutkimuslääkkeiden seurantaan

 

Tutkimuslääkkeiden käsittelyssä noudatetaan tarkasti laatujärjestelmän toimintaohjeita

Tamrossa varastoitavat tutkimuslääkkeet on jäljitettävissä pakkauskohtaisesti. Kliinisten tutkimuslääkepalveluiden sähköinen järjestelmä mahdollistaa joustavan raportoinnin ja tarjoaa myös asiakkaalle jatkuvan näkyvyyden tutkimuslääkkeiden kulkuun. Tamrolla on Fimean myöntämä lääketehdaslupa, joka mahdollistaa myös GMP:n mukaisen tutkimuslääkkeiden uudelleenmerkitsemisen ja sekundääripakkaamisen. Toimeksiantojen erävapautuskäytäntö määritellään erillisellä laatusopimuksella.  

Tamron kliinisten tutkimuslääkepalveluiden asiantuntijoilla on farmaseuttinen tai terveydenhuollon koulutus ja pitkä kokemus tutkimuslääkkeiden käsittelystä.


 

Myynnin tuki- ja asiantuntijapalvelut

farmaseuttisten palveluiden päällikkö, Terhi Liukko-Joenpolvi

040 687 5505

Kliiniset tutkimuslääkepalvelut

Tamro Oyj, Kliiniset tutkimuslääkepalvelut, Koivuvaarankuja 1, 01640 Vantaa, Aukioloajat: Ma-pe kl 8-16

020 445 3290

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva