Tamro LINK Hospital

Verkkopalvelu hinnoittelusopimusten toteuttamiseen​

Tamro LINK Hospital -palvelu tarjoaa lääkeyrityksille työkalun sairaalalääkkeiden arvopohjaisten hinnoittelumallien toteuttamiseen.
Sähköinen palvelu helpottaa lääkeyritysten ja sairaaloiden välisten hinnoittelusopimusten hallintaa, seurantaa ja mahdollisten hyvitysten laskemista.

Palvelu on avoin kaikille lääkeyrityksille, eikä se ole sidottu lääkeyrityksen käyttämään tukkukauppaan. Valtakunnallinen palvelu toimii kaikissa sairaaloissa.

Palvelun hyödyt lääkeyrityksille

- Mahdollistaa sairaalalääkkeiden hinnoittelumallien tehokkaan ja vaivattoman toteuttamisen 
- Verkkopalvelu keventää niin lääkeyrityksissä kuin sairaaloissa hinnoittelusopimuksiin liittyvää manuaalista kirjaustyötä 
- Yksilöllisen raportoinnin avulla hinnoittelusopimusten seuranta tehostuu 

Verkkopalvelu toimii tietokoneen selaimella. Selainpohjainen palvelu ei vaadi asennuksia. 
Tamro kouluttaa lääkeyrityksen ja sairaaloiden henkilökuntaa palvelun käyttöönotossa. 

Tytäryhtiömme Medaffcon on erikoistunut arvopohjaisten hinnoittelumallien suunnitteluun ja testaamiseen sekä syntyvän tiedon (RWD) hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä. Kysy palvelukokonaisuudestamme avainasiakaspäälliköltäsi tai Hanna Kanervalta. 

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva