Tehdaspalvelut ja myyntipakkaaminen

Tamro tarjoaa lääkevalmisteiden uudelleenmerkitsemis- ja -pakkauspalveluita asiakkailleen

Lääketehdaslupa ja GMP -vaatimusten mukainen toiminta mahdollistavat lääkkeiden sekundääripakkaamisen ja uudelleenmerkitsemisen. Lääketehdaslupa kattaa myös lääkevalmisteiden maahantuonnin lääketehdaskaranteeniin EU:n ulkopuolelta. 

Myyntipakkausyksikössä toteutetaan joustavasti erilaisten tuotteiden myyntipakkaaminen ja tarroitus osana kampanjanhallintaa. 

 • Palveluihimme kuuluvat:  
 • • sekundääripakkaus- ja uudelleenetiköintipalvelu lääkevalmistajille
  • tarkastustyöt (esimerkiksi tuotevirhe-epäilyn yhteydessä)
  • lääkevalmisteiden maahantuonti lääketehdaskaranteeniin EU/ETA alueen ulkopuolelta
  • myyntitelineiden suunnittelu- ja toteutuspalvelut
  • myyntitelineiden kokoamis- ja pakkauspalvelut lääkevalmistajille ja päivittäistavaroille 
  • myyntitelinemateriaalin varastointi
    

GMP Lääketehdaspalvelut 

Tamrolla on Fimean myöntämä lääketehdaslupa, joka mahdollistaa GMP:n mukaisen lääkevalmisteiden uudelleenmerkitsemisen ja sekundääripakkaamisen sekä erilaiset lääkepakkausten tarkastukset. Toiminta kattaa ihmisille ja eläimille tarkoitettujen lääkevalmisteiden uudelleenmerkitsemisen ja sekundääripakkaamisen myös kylmäsäilytettäville tuotteille sekä kliinisille tutkimuslääkkeille. Toimeksiantojen erävapautuskäytäntö määritellään erillisellä laatusopimuksella.  

Tamron Lääketehdaslupa kattaa myös EU/ETA alueelle vapauttamattomien lääke-erien maahantuonnin lääketehdaskaranteeniin. Tamron asiantuntevat QP:t (QP = Qualified Person) suunnittelevat ja varmistavat erävapautusprosessin kulun yhteistyössä asiakkaan QP:n kanssa ja menettelystä laaditaan QP:iden välinen laatusopimus. 

Tuotteiden myyntipakkaaminen

Tamron palvelut sisältävät tiski- ja lattiatelineiden suunnittelun, kokoamisen ja pakkaamisen. Myös erilaiset tarroitukset ja myyntieriin pakkaaminen kuuluvat palveluihin.

Tamro tarjoaa myös myyntitelineiden ja pakkausmateriaalien varastointia tarpeen mukaan. Valmiit myyntitelineet toimitetaan Tamron kattavan jakeluverkoston kautta asiakkaille apteekkeihin. 

Myynnin tuki- ja asiantuntijapalvelut

farmaseuttisten palveluiden päällikkö, Terhi Liukko-Joenpolvi

040 687 5505

Katja Toivonen

lääketehtaan vastuunalainen johtaja

020 445 4084

Lääketehdas

Tamro Oyj, Lääketehdas, Koivuvaarankuja 1, 01640 Vantaa Aukioloajat: Ma-pe klo 8-16

020 445 11

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva