Toimitusketjun palvelut

 

 

Tamron ydinliiketoimintaa on varastoida ja jaella lääkeyritysten valmisteita sekä terveystuotteita siten, että oikea tuote on oikeaan aikaan oikeassa paikassa – säilytettynä ja kuljetettuna oikeissa olosuhteissa.  

Asiakaslähtöisen toiminnan perustana luotettava varastointi, keräily ja kuljetus

 
  

Varastointi ja siihen liittyvät tavaravirrat ovat pitkälle automatisoituja. Tilausten keräilytehokkuudessa Tamro on eurooppalaisittainkin mitaten huipputasoa. Tehokas toimintamme tarkoittaa myös kustannustehokkuutta ja korkeaa toiminnan virheettömyystasoa. Varastotoimintojen osalta avainmittareitamme ovat muun muassa tuotteiden saatavuus, tehokkuus ja toimitusten virheettömyys. Tehokas ja kattava jakeluverkostomme takaa toimitukset kaikille asiakkaille Suomessa 24 tunnissa tilauksen vastaanottamisesta. Toimitamme tuotteet apteekkeihin, sairaaloihin, terveyskeskuksiin, luontaistuotekauppoihin ja vähittäiskauppoihin. Asiakaspalvelun tavoitettavuus on laatujärjestelmämme avainmittareita. Tamron tavoitteena on vastata 80 prosenttiin puheluista 25 sekunnin kuluessa. Päivittäin asiakaspalvelu käsittelee noin 150 puhelua. 

Tamron tietopalvelut ja sähköiset palvelut tuovat lisäarvoa liiketoimintaan 

 
 

Ajantasaisen tiedon helppo ja nopea saatavuus on liiketoiminnan suunnittelun ja analysoinnin kannalta keskeistä. Tamro tarjoaa varastointi- ja jakelupalveluiden lisäksi laajan valikoiman sähköisiä ja edistyksellisiä lisäpalveluita liiketoiminnan tueksi ja prosessien tehostamiseksi.  

Tietopalvelut ovat näistä keskeisimpiä ja tarjoavat kattavan raportointipalvelun koko jakeluketjun tapahtumista. Kattavasta palvelukokonaisuudestamme löytyy joustava ja kustannustehokas tuoteyhdistelmä erilaisiin tarpeisiin. Tamron Tietopalvelut tarjoaa kattavan valikoiman erikseen tilattavia vakioituja sekä tarpeisiinne muokattuja raportteja. Myynti- ja varastotietojen analysointiin on saatavilla monipuolisia vaihtoehtoja. Raportointipalvelun kautta asiakkaalla on ajantasainen pääsy tietoihin, joita voi ryhmitellä ja analysoida esim. asiakkaiden tai tuotteiden mukaan.   

Tietopalveluiden lisäksi Tamro kehittää jatkuvasti uusia palveluita liiketoiminnan prosessien tehostamiseksi, kustannustehokkuuden parantamiseksi ja arjen käytännön työn helpottamiseksi. Tutkimme jatkuvasti uuden teknologian tuomia mahdollisuuksia ja kehitämme uusia kilpailuetua tuovia innovatiivisia palveluita.​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva