Erityislupavalmisteet

Erityislupavalmisteet lääkkeenosto-oikeudellisille asiakkaille 

 

Tamro maahantuo erityisluvallisia lääkevalmisteita ja jakelee niitä apteekkeihin, sairaala-apteekkeihin ja lääkekeskuksiin.

Tamron asiantuntijat etsivät asiakkaiden tarpeiden mukaisia valmisteita laajasta kansainvälisestä toimittajaverkostosta Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta. Erityislupavalmisteita toimitetaan jopa yksittäisten potilaiden lääkehoitoa varten tapauksissa, joissa hoitoon ei ole käytettävissä myyntiluvallista lääkevalmistetta.

Tamro varmistaa toimittajien luotettavuuden tekemällä säännöllisiä laatuarviointeja sekä toimittajien tiloissa että kirjallisesti. Erityislupavalmisteiden maahantuontikuljetusten korkea laatu varmistetaan seuraamalla lämpötiloja koko kuljetusketjun ajan ja käyttämällä maahantuontikuljetuksiin vain luotettavia logistiikkayrityksiä.

​​​ ​​​

Erityislupavalmisteiden maahantuonti

asiantuntijaproviisori Marianne Tolmunen

020 445 4024

Erityislupavalmisteiden maahantuonti

​asiantuntijafarmaseutti Laura Vilpo​

020 445 5515

Erityislupahakemukset

Lääkekeskusten erityislupahakemukset: Tamro Oyj, Erityisluvat, Rajatorpantie 41 B, 01640 Vantaa, Faksi: 020 445 4073

020 445 11

 


 

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva