Sähköiset tilaus- ja informaatiokanavat

Sairaala-asiakkaiden päivittäistä toimintaa tukevat ratkaisut

 

Tamron sähköisistä tilaus- ja informaatiokanavista sairaala-asiakkaat saavat aina ajantasaisen tiedon Tamron jakelussa olevien tuotteiden saatavuudesta. Sairaala-asiakkaat pystyvät seuraamaan reaaliaikaisesti toimitusten etenemistä sekä tarkistamaan omat tilaus-, toimitus- ja laskutustiedot. 

Tamron kehittämä kattava tuotevirhe-epäily -sovellus on Suomessa alan ainoa. Sovellus kytkee yhteen sairaala-apteekit. lääkekeskukset ja lääkevalmistajat tuotevirhe-epäilytilanteissa. Kaikki osapuolet voivat seurata tuotevirhe-epäilyn käsittelyä koko prosessin ajan. Ajantasainen ja luotettava tieto on asiakkaidemme saatavilla helposti ja nopeasti.

Monipuoliset tietolähteet sairaala-asiakkaille Tamrolta
 

Tamro järjestää tapahtumia sekä sairaala-asiakkaille että osallistuu alan muihin tapahtumiin vuosittain. Tapahtumissa on tarjolla monipuolista ja ajankohtaista tietoa apteekkien, sairaala-apteekkien ja lääkekeskusten henkilöstön arkeen ja työhön. Tamro julkaisee myös lääkeasiakkaille  kohdistettua Tampuriini -asiakaslehteä, josta löytyvät mm. alan ajankohtaiset artikkelit, apteekki- ja henkilöhaastattelut sekä tuoteilmoitukset.

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva