Vähittäiskaupoille

Tamro tarjoaa vähittäiskaupoille laajan valikoiman monipuolisia vapaan kaupan terveys- ja hyvinvointituotteita sekä nikotiinikorvausvalmisteita tuoden tehokkuutta materiaalivirtojen käsittelyyn ja toimittajahallintaan.

Kattavaa terveys-, hyvinvointi- ja luontaistuotevalikoimaamme kehitetään jatkuvasti vastaamaan kuluttajien muuttuvia tarpeita. Tamron päämieskumppanit ovat markkinajohtajia omassa kategoriassaan. Tamro tarjoaa vähittäiskauppojen päivittäisen liiketoiminnan tueksi uusia innovatiivisia yhteistyömuotoja.

Henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi Tamron monipuoliset sähköiset palvelut helpottavat ja tehostavat prosesseja. Sähköisestä tilaus- ja informaatiokanavasta vähittäis- ja luontaistuotekaupat saavat ajantasaisen tiedon tuotteiden saatavuudesta. Kaupat voivat seurata reaaliaikaisesti toimitusten etenemistä ja tarkistaa vaivattomasti tilaus-, toimitus- ja laskutustiedot. 

 

Terveystuoteasiakkaat arkisin klo 8-17
puh. 020 445 3344​

​​​​​​​​​​​

Vähittäiskauppa

avainasiakaspäällikkö Ulla Sääski; S-ryhmä, Kesko, Tokmanni, Lidl, Tuko, Stockmann, R-kioski, Meira Nova

040 761 4394

Asiakaspalvelu Tamroonline

020 445 3344

Robert Oksanen

asiakasryhmäpäällikkö; lääke- ja terveystuoteyritykset, vähittäiskauppa-asiakkuudet

050 320 3777

Asiakaspalvelu vähittäiskaupoille

020 445 3300

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva