Yritysvastuu

Yritysvastuu 

Missiomme on toimittaa terveyttä suomalaisille. Toimintamme osana suomalaista lääkehuoltoa liittyy yhteiskuntavastuullisesti merkittävään tehtävään. Vastaamme osaltamme suomalaisessa lääkejakeluketjussa siitä, että apteekit, sairaalat ja kuluttajat saavat tarvitsemansa lääkkeet laadukkaasti ja turvallisesti. Yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa ehkäisemme myös lääkeväärennösten pääsyä lailliseen lääkejakeluketjuun. 

Laatu ohjaa toimintaamme työssämme suomalaisten terveyden hyväksi. Tamrolla on ollut ISO 9001 -laatusertifikaatti vuodesta 2004 asti ensimmäisenä lääkejakelijana Suomessa.

Raportoimme​ yritysvastuusta osana PHOENIX-konsernia. Yritysvastuu ei koostu vain yrityksen taloudellisesta vastuusta, vaan siihen kuuluvat myös vastuullinen toiminta työntekijöitä, yhteiskuntaa, ympäristöä ja asiakkaitamme kohtaan. 

Tamron rooli suomalaisessa yhteiskunnassa 

Visiomme on olla paras terveystoimialaa yhdistävä palveluiden tuottaja. Yhdistäjänä saamme toimijat näkemään mahdollisuuksia siellä, missä nyt on haasteita. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. 

Työllistämme 450 työntekijää toimipisteissämme Vantaalla ja Tampereella. Hyvä johtaminen ja osaavat ihmiset on strateginen valintamme.    

Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa tarjoamme vuosittain mielekästä kesätyötä kymmenille työuransa alkuvaiheessa oleville nuorille. 

Savuton työpaikka olemme olleet vuodesta 2014 alkaen. 

Maksamme toiminnastamme kaikki verot Suomeen. Verojalanjälkemme vuonna 2018 oli yhteensä 28,8 miljoonaa euroa. Yhteisöveronmaksajana olemme sijalla 68.

Health Awards & Foresight Forum -palkitsemis- ja vaikuttamiskonseptimme kokoaa vuosittain terveysalan toimijoita, palkitsee suomalaisten terveyden hyväksi tehdystä työstä sekä nostaa esille lupaavia suomalaisia terveysinnovaatioita. Näin vauhditamme uusia toimijoita, jotka voivat lisätä suomalaisten hyvinvointia. 

Kestävä kehitys 

Lääkehävikin vähentämisessä teemme työtä PHOENIX-konsernitason tavoitteiden mukaisesti. Tämä työ hyödyttää sekä ympäristöä että taloudellisesti.​

Lääkkeetön Itämeri -kampanjassa viestimme yhdessä muiden toimijoiden kanssa siitä, kuinka vanhentuneet ja käyttämättä jääneet lääkkeet tulisi hävittää oikein, jotteivät ne päätyisi kuormittamaan vesistöjä. Käyttämättä jääneet lääkkeet tulee aina palauttaa apteekkiin.   

#WeCompensate

Tamro on liittynyt Compensate-säätiön​ aiesopimuskumppaniksi. Compensate on voittoa tavoittelematon suomalainen säätiö, joka keskittyy ilmastonmuutosta torjuvaan työhön mahdollistamalla kompensoinnin arjen ostopäätösten yhteydessä. Säätiö ohjaa kompensoinnista kertyneet varat täysimääräisesti hiilidioksidin vähentämiseen ilmakehästä.

​FIBS ry:n jäsen

FIBS on Suomen johtava kestävän liiketoiminnan vauhdittaja ja asiantuntijuuden kehittäjä. FIBSin tavoitteena on saada suomalaisyritykset innovoimaan tuottavia ratkaisuja paikallisiin ja maailmanlaajuisiin ongelmiin yhteistyössä muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa, ja nousemaan näin kestävän liiketoiminnan huipulle globaalisti. Tamro on FIBS:n jäsen vuodesta 2019 alkaen.​

​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva