Adrian Graham

”Turvallisuus on tärkeintä.”

Adrian.jpg
NIMI Adrian Graham

TYÖTEHTÄVÄ Toimin Tampereen keskusvarastolla korkeavaraston Swisslog-järjestelmän sekä OSR-
varastointi- ja keräilyjärjestelmän pääkäyttäjänä.

IKÄ 38

KOULUTUS Suoritin peruskoulun jälkeen toisen alan opintoja, mutta tulin kesätöihin Tamroon, jossa olen viihtynyt jo 20 vuotta. Työssä käyn säännöllisesti mm. laite- ja turvallisuuskoulutuksissa.

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ automatisoidun korkeavaraston sekä uuden OSR-varastointi- ja keräilyjärjestelmän laitteistojen ja niiden valvonnan parissa. Laitan usein työviikon aikana päälle kiipeilyvaljaat, sillä varastomme ulottuu yli 30 metrin korkeuteen, ja tarkkailu- ja häiriötilanteet edellyttävät kiipeämistä aivan huipulle saakka.

OLEN ONNISTUNUT TYÖSSÄNI, kun Tamroon saapuvat tuotteet saadaan ohjattua varastoon niin, että tiedän kaiken olevan kunnossa iltaisin tapahtuvaa keräilyä varten. Olen onnistunut, kun työpäivän aikana ilmenevät pienet laiteviat ja -häiriöt saadaan selvitettyä ja järjestelmät toimivat moitteettomasti.

OLEN OPPINUT TYÖELÄMÄSSÄ, että näissä tehtävissä turvallisuus on tärkeintä. Työt pitää suorittaa niin kuin ne on ohjeistettu.

LATAAN AKKUJA lepäämällä, puuhailemalla perheen ja Vilho-koiran kanssa sekä matkustelemalla.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, että kun hain tähän tehtävään, en tiennyt onko minulla korkean paikan kammo. Kun ensimmäisen kerran kokeilin kiipeämistä, totesin, että ei ole.
​​​​​​​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva