Eeva MöröNIMI Eeva Mörö

TYÖTEHTÄVÄ Asiakkuuspäällikkö, sairaalat ja apteekit

KOULUTUS Proviisori

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ Tamro Lähelläsi -kiertueen sairaalapuolen koulutussisällön viimeisteyn ja syksyn asiakaskäyntien suunnittelun parissa. Säännölliset sairaala-apteekkitapaamiset ovat kuuluneet työhöni jo pitkään, ja nyt syksyn aikana tapaamisia on tarkoitus laajentaa myös apteekkipuolelle. Asiakkaiden esille nostamien haasteiden ratkaiseminen ja toiminnan kehittäminen ovat oleellinen osa työtäni: toimin tulkkina asiakkaan ja muiden tamrolaisten välillä ja autan löytämään ratkaisun, joka palvelee molempia.

PARASTA TYÖSSÄNI ON aivan ehdottomasti asiakaskohtaamiset. Asiakkaiden tapaaminen on aina antoisaa, ja samalla on mukava päästä kurkistamaan myös sairaala-apteekin tai apteekin arkeen. Tapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista asioista ja käydään läpi Tamron toimintaa asiakkaan näkökulmasta. Parhaassa tapauksessa löydämme kaikkien osapuolten arkea helpottavia kehityskohteita.

MIELEENPAINUVIN TILANNE OLI eräs päivystyspuhelimeen tullut puhelu. Muiden tehtävieni ohella kuulun Tamron päivystysrinkiin eli hoidan omalla vuorollani päivystysaikana tulevia yhteydenottoja. Olin viikonloppuna eräässä kauppakeskuksessa lounaalla, kun päivystyspuhelin soi. Kävi ilmi, että olin soittajan kanssa samassa rakennuksessa, vain kerrosta ylempänä. Hetken aikaa mietin, pitäisikö lähteä paikan päälle auttamaan.

LATAAN AKKUJA liikkumalla luonnossa ja lukemalla.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, että minulle kertyy vuodessa yli 50 000 ajokilometriä.

​​​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva