Eevi Kajanne

"Moniammatillinen yhteistyö vie tuloksiin"


NIMI Eevi Kajanne 

TYÖTEHTÄVÄ Suunhoidon ammattilainen tuoteryhmähallinnan tiimissä

KOULUTUS Ammattikorkeakoulu, suuhygienisti

IKÄ 38

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ hammashoidon ammattilaisten parissa. Käyn hammashoitoloissa ja erilaisissa hammashoitoon liittyvissä tapahtumissa kertomassa Tamron edustamista suunhoitotuotteista. Annan vinkkejä tuotteiden käyttöön sekä siihen, millaisille potilaille kannattaa suositella mitäkin tuotetta. Kuuntelen hammashoidon ammattilaisten toiveita tuote- ja esitekehittelystä. 

Koulutan myös hammashoitaja- ja suuhygienistiopiskelijoita Tamron edustamista suunhoitotuotteista.
Hammashoitajaopiskelijoilla on koulutuksessaan jakso, jolloin he käyvät palvelukodeissa ja vanhusten hoitolaitoksissa opastamassa kuivan suun hoidossa, suun puhtaana pitämisessä sekä proteesien hoidossa. Toimitan näille opiskelujaksoille näytteitä hoitokotien testattavaksi. Suuhygienistiopiskelijat taas pitävät apteekeissa suunhoitopäiviä, jolloin he saavat testata omaa tuotetietouttaan ja sosiaalisia taitojaan asiakkaiden ja apteekin henkilökunnan kanssa. Suuhygienistiopiskelijat opastavat asiakkaita suunhoitoon liittyvissä asioissa päivän aikana, ja tarjoavat omaa asiantuntijuuttaan apteekin henkilökunnalle. Suuhygienistit ohjaavat yksilöllisesti potilaita työssään puhdistamaan hampaat oikeilla välineillä. Korkealaatuiset tuotteet tarjoavat sekä suuhygienistille että asiakkaalle hyvät välineet suun kunnossa pitämiseen ja sairauksien hoitoon.

Farmaseuttiopiskelijoille käyn kertomassa päivittäisestä suun hoidosta eri-ikäisillä, suun ongelmien vaikutuksesta yleisterveyteen, lääkkeiden ja sairauksien vaikutuksesta suuhun sekä kuivan suun hoidosta. 

Apteekeissa pidän henkilökunnalle infoja suun hoidosta ja edustamistamme tuotteista, ja rohkaisen apteekin henkilökuntaa tekemään yhteistyötä hammashoidon ammattilaisten kanssa. Olen välillä apteekeissa myös opastamassa asiakkaille tuotteita ja vastaamassa suunhoitoon liittyviin kysymyksiin.

OLEN ONNISTUNUT TYÖSSÄNI, kun edustamamme tuotteet löytyvät apteekeista, ja asiakkaat saavat opastusta niiden käyttöön sekä apteekista että hammashoitoloista, ja suomalaisten suun terveydenhoito kohentuu.

TÄRKEIN OPPINI TYÖELÄMÄSSÄ on, että moniammatillinen yhteistyö auttaa kaikkia osapuolia ja vie tuloksiin. Osaamisen ja tiedon jakaminen auttaa eri ammattiryhmiä tarjoamaan myös asiakkailleen korkealaatuisempaa palvelua.

LATAAN AKKUJA lomalla matkustan perheen kanssa. Arkena käyn kuntosalilla ja jumpissa sekä lenkkeilen.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, että toimin myös poikieni painijoukkueen, Ylä-Tikkurilan kipinän, kilparyhmän joukkueenjohtajana. Viikonloput kuluvat siis ympäri Suomea ja joskus ulkomaillakin kilpailuissa painimolskin reunalla.


​​​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva