Ilona Kiiveri
TYÖTEHTÄVÄ
Varastoesimies

KOULUTUS Filosofian maisteri 

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ jakeluvaraston ihmisten kanssa valmentavana esimiehenä. Tuon lisävoimaa esimiestyöhön, jotta heillä olisi enemmän aikaa jokaiselle työntekijälle. Viime aikoina olen ollut paljon mukana meidän sisäisen viestintäkanavan uudelleen lanseerauksessa ja kesätyöprojektissa.

PARASTA TYÖSSÄNI ON ehdottomasti ihmiset. Haluan olla kannustamassa ihmisiä ja tuoda positiivisuutta heidän työhönsä. Hienoa on myös se, että olen itse oppinut tosi paljon, kohdannut uusia käytäntöjä ja ihmisiä.  

MlELEENPAINUVIN TILANNE oli ensimmäinen päiväni Tamrolla. Pääsin heti mukaan iltavuoroon, suoraan sinne missä tapahtuu.  

LATAAN AKKUJA koirieni kanssa sekä käsitöitä tekemällä. Yleensä tämä vielä yhdistyy, kun koirani tulevat kainalooni neuloessani.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, ETTÄ pelkään hehkulamppujen vaihtamista. Tämä on hieman ristiriidassa sen kanssa, että olen opettanut fysiikan tunnilla sähkökytkentöjä. Myös trukin lataukseen laittaminen onnistuu, mutta lamppuun en koske, vaikka pääkytkin olisi pois päältä.

​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva