Jaana Oksa

​"Tehtäväni on helpottaa palveluneuvojien työtä"​NIMI Jaana Oksa

TYÖTEHTÄVÄ Asiakaspalvelun kehitysasiantuntija

KOULUTUS Tradenomi

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ erilaisten sovellushankkeiden parissa, suunnittelen järjestelmäkehitystä ja teen testausta. Tavoitteena on helpottaa palveluneuvojien työtä sekä mahdollistaa laadukas asiakaskokemus kehittämällä järjestelmien ketteryyttä.

OLEN ONNISTUNUT TYÖSSÄNI, kun suunnitellut kehitysideat mahdollistavat laadukkaan ja työn iloa heijastavan asiakaskokemuksen.

OLEN OPPINUT TYÖELÄMÄSSÄ, että muutos on mahdollistaja.

LATAAN AKKUJA luontoretkillä.

MUUT EIVÄT TIEDÄ​, että vaikka robotiikka ja kehitys ovat minusta hienoja asioita, haastan itseäni mielelläni myös perinteisemmissä asioissa. Esimerkiksi tulenteko tuluksilla on aloittelijalle melkoinen haaste!
​​​​​​​​​​​​​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva