Jani Kaikuranta

"Hankalatkin asiat on tehty ratkaistavaksi"NIMI Jani Kaikuranta

TYÖTEHTÄVÄ Logistiikkapäällikkö, vastuualueena Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvaraston toiminnot

KOULUTUS Logistiikkainsinööri, YAMK

IKÄ 35

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ jakelukeskuksen päivittäisestä toiminnasta vastaavana. Työhöni kuuluu myös jakelukeskuksen toimintojen laadullista seurantaa sekä henkilöstön ja järjestelmien kehittämistä.

OLEN ONNISTUNUT TYÖSSÄNI, kun saamme vietyä yhdessä kehitettyjä asioita käytäntöön. Toisaalta asiakkaalta laadukkaasta työstä saatu kiitos lämmittää aina.

TÄRKEIN OPPINI TYÖELÄMÄSSÄ ON, että hankalatkin asiat on tehty ratkaistavaksi. Haastavia asioita kannattaa usein miettiä hieman laajemmin.

LATAAN AKKUJA ulkoilemalla ja urheilemalla. Mielekäs tekeminen yhdessä ystävien kanssa rentouttaa.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, ETTÄ ostin tänä vuonna museokortin. Kortti on aktivoinut käymään hienoissa suomalaisissa museoissa sekä vierailemaan taidenäyttelyissä. Ostin jopa kotiin taulun taidegalleriakäynnin jälkeen.

​​​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva