Janne Korhonen

”Hommat hoidetaan laadukkaasti alusta loppuun”NIMI Janne Korhonen

TYÖTEHTÄVÄ Asiakaspalvelun Perustietopalvelut-tiimin palveluneuvoja

KOULUTUS liiketalouden tradenomi

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ asiakastiedottamisen ja -neuvonnan sekä sähköisten TamroOnline ja Tamro Portti -palveluiden ylläpidon, kuten tiedotteiden julkaisemisen ja tunnushallinnan kanssa. Olen myös toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjä ja koulutan asiakaspalvelua tarvittaessa järjestelmän käytössä.

OLEN ONNISTUNUT TYÖSSÄNI, kun asiakkaasta kuulee tai näkee, että hän on tyytyväinen saamaansa palveluun. Positiivinen palaute asiakkailta tuntuu aina hyvältä.

TARMOLLA JA SYDÄMELLÄ tekeminen tarkoittaa minulle sitä, että hommat hoidetaan mahdollisimman laadukkaasi alusta loppuun, sovitussa aikataulussa.

Työssäni asiakkaalle ei näy sellainen taustatyö, jossa tiimityönä hankimme vastauksia kysymyksiin tai selvitämme porukalla asioita.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, että olemme perustaneet Tamro Portti-verkkopalveluun jo yli 8 000 käyttäjätunnusta!

​​​​​​​​​​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva