Jatta Väätäinen


NIMI Jatta Väätäinen

TYÖTEHTÄVÄ Palvelumuotoilija             

KOULUTUS Tradenomi, medialinjalta. Lisäksi olen suorittanut erillisiä palvelumuotoilun opintoja.

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ Tamron sähköisen asiointikanavan uudistuksen parissa. Tavoitteeni on varmistaa uuden palvelukokonaisuuden käyttökokemus. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kartoitan asiakkaidemme tarpeita ja kerään ymmärrystä siitä, mitä olemme tekemässä, kenelle ja miksi. Tarpeiden ja ymmärryksen kartoittamisen lisäksi olen toteutuksen edetessä mukana muotoilemassa käyttäjän asiointipolkuja ja käyttöliittymiä.

Haluamme, että asiointi Tamron kanssa on helppoa, jouhevaa ja miellyttävää kaikissa kanavissamme. Lisäksi etsimme tiimini kanssa uusia tapoja auttaa asiakkaitamme erilaisissa liiketoimintahaasteissa, ja muotoilemme näihin tarpeisiin uusia palveluita.

PARASTA TYÖSSÄNI ON tavata palveluidemme käyttäjiä ja tutustua heidän arkeensa. Sitä kautta pystyn ymmärtämään konkreettisesti, kuinka pienelläkin yksityiskohdalla voi olla merkittävä vaikutus asiakkaamme työhön.

MIELEENPAINUVIN TILANNE OLI Sellaiset hetket ovat hienoja, kun voin ratkaista ongelman ja helpottaa palvelun käyttäjän elämää.

LATAAN AKKUJA puuhaamalla lasteni kanssa, urheilemalla ja takomalla hopeakoruja.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, ETTÄ haaveilen skootterista, jolla voisin ajella kesällä töihin.

 ​​​​​​​​​​​​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva