Katja ToivonenNIMI
Katja Toivonen

TYÖTEHTÄVÄ Laatu- ja yritysvastuupäällikkö

KOULUTUS Proviisori, lisäksi olen suorittanut laatujohtamisen opinnot tässä aivan hiljattain. 

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ Tamron yritysvastuun toimintasuunnitelmassa olevien kokonaisuuksien eteenpäin viemiseksi. Yksi konkreettinen esimerkki tästä on uuden hyväntekemisen kohteen valinta ja yhteisen toimintamallin hahmottaminen valitun kumppanin kanssa. Olin myös äskettäin mukana emoyhtiömme PHOENIXin yritysvastuuverkoston tapaamisessa.

PARASTA TYÖSSÄNI ON se, että työ osuu täysin yhteen oman arvomaailmani kanssa. Minulla on vahva henkilökohtainen mielenkiinto yritysvastuuseen liittyviin asioihin ja pieni maailmanparantaja on asunut minussa teini-iästä lähtien. Uskon, että pienistä puroista kasvaa joki ja pienilläkin teoilla on merkitys. Motivoidun, kun pääsen tekemään jotain uutta, ja yritysvastuupäällikön roolissa minulla on myös paljon opittavaa.

OLEN AINA OLLUT erityisen otettu tamrolaisten kyvystä venyä yli odotusten. Ihmiset ovat aina valmiina auttamaan ja antamaan täyden työpanoksensa – silloinkin, kun jotain poikkeuksellista tai odottamatonta tapahtuu. 

LATAAN AKKUJA harrastusten parissa, erityisesti rakastan tanssia ja lukemista. Kaikenlaiset käsityöt ovat minulle tärkeitä. Villasukat ovat sopivan kokoinen projekti, ne valmistuvat nopeasti!

MUUT EIVÄT TIEDÄ, ETTÄ ensimmäiseltä koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja olen työskennellyt vammaisten lasten ja neurologisten potilaiden kanssa. ​

​​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva