Mari Savolainen

”Vaikuttavia viestintäoivalluksia”​​​​​​​​​​
NIMI Mari Savolainen

TYÖTEHTÄVÄ Viestintäpäällikkö

KOULUTUS Liikuntatieteiden maisteri, lisäksi terveystieteiden opintoja.

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ laajasti yritysviestinnän parissa. Työpöydälläni ovat muun muassa suhteet mediaan, sisäinen viestintä ja kriisiviestintävalmiudet. Toimiala on tiiviin yhteiskunnallisen keskustelun kohteena, ja luotaan vaikuttajien näkemyksiä. Tuotan toimituspäällikkönä Tampuriini-lehteä, ja teen viestintäyhteistyötä tytäryhtiöiden Medaffconin ja Pharmac Finlandin kanssa.

OLEN ONNISTUNUT TYÖSSÄNI, kun asiakkaat ja muut sidosryhmät saavat toiminnastamme ajantasaista, omalle työlleen merkityksellistä tietoa, ja Tamro auttaa vuorovaikutuksen keinoin toimialaa kehittymään.

OLEN OPPINUT TYÖELÄMÄSSÄ, että omaa näkökulmaa kannattaa avartaa kysymällä näkemystä useammalta taholta. Näin syntyy myös vaikuttavampia viestintäoivalluksia.

LATAAN AKKUJA voimistelujoukkueen treeneissä ja ystävien kanssa. Usein onkin koolla 20 hengen porukka, kun neljä tuttavaperhettä kokoontuu.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, että jokakesäinen perinteeni on osallistua kaveriporukan kanssa leikkimieliseen triathlon-kisaan. Maaliin on päästy aina!

​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva