Terhi Liukko-Joenpolvi

”Ei kysyvä tieltä eksy”


NIMI Terhi Liukko-Joenpolvi

TYÖTEHTÄVÄ Farmaseuttisten palveluiden päällikkö, vastuulla kliiniset tutkimuslääkepalvelut, farmaseuttiset erityistoimitukset ja lääkenäytteet sekä lääketehtaan ja myyntipakkaamon toiminta.

KOULUTUS Farmaseutti. Lisäksi täydentäviä logistiikan, liiketalouden ja teollisuusfarmasian opintoja.

IKÄ 45

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ kliinisten tutkimuslääkepalveluiden Euroopan laajuisen yhteistyön rakentamisessa. Lisäksi teen asiakkaiden kanssa päivittäistä, farmaseuttisiin palveluihimme ja prosesseihimme liittyvää kehitystyötä. Vastaamme tulevaisuuden haasteisiin asiakaslähtöisesti.

OLEN ONNISTUNUT TYÖSSÄNI, kun asiakkaan toiveet ylittyvät.

TÄRKEIN OPPINI TYÖELÄMÄSSÄ on: ei kysyvä tieltä eksy!

LATAAN AKKUJA lasteni ja koiran kanssa touhutessa ja uutta kotia suunnitellessa, sillä talonrakennusprojekti käynnistyi juuri.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, että olisin mennyt ylioppilaaksi kirjoittamisen jälkeen armeijaan, jos naiset olisivat vuonna 1991 sinne päässeet.


​​​​​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva