Timo Merikallio

”Pyrin tekemään parhaani joka päivä.”

Timo_Merikallio_2.jpg
NIMI Timo Merikallio

TYÖTEHTÄVÄ Huoltomies

IKÄ 58

KOULUTUS Teknikko, ja olen
uudelleenkouluttautunut kiinteistöalalle.

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ Vantaalla Tamrotalon lvi-tekniikan ja kiinteistön olosuhdevalvonnan parissa. Varastossa valvomme mm. lämpötilaa, ja tehtäviin kuluu esimerkiksi laitteistojen kalibrointia ja erilaisten hälytysten testausta sekä raja-arvojen valvontaa. Energiankulutusta seurataan tarkoin, sillä energiansäästö on osa vastuullista kiinteistön ylläpitoa. Kaikkiaan kiinteistönhuoltotehtävät kattavat monenmoista niin toimistotiloissa kuin varasto-olosuhteissa ilmanvaihdon huoltotöistä toimistokalusteiden siirtämiseen. Monipuolinen työtehtävä pitää virettä yllä!

OLEN ONNISTUNUT TYÖSSÄNI, kun kiinteistön olosuhteet ovat optimaaliset hyvinkin vaihteleviin työtehtäviin.

OLEN OPPINUT TYÖELÄMÄSSÄ, että jokainen työpäivä otetaan vastaan mitä se tuokin tullessaan,
ja pyrin tekemään parhaani joka päivä.

LATAAN AKKUJA pitkäaikaisen varsijousiammuntaharrastukseni parissa. Toimin myös Suomen Varsijousiampujat ry:n puheenjohtajana. Viime kesänä saavutin 3D-varsijousiammunnassa EM-hopeaa.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, että minulla on Tamrotalon pysäköintihallissa ammuntaharrastustani varten käytössä 18 metriä pitkä harjoitusrata.​
 ​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva