Lumene ja Tamro aloittavat yhteistyön apteekkikanavassa

8.9.2023 10:38
Current/News
Apteekissa

Lumene Oy ja Tamro Oyj ovat sopineet Lumene-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista apteekkeihin. Tuotevalikoimaan saadaan syksyn aikana tuotteita Lumenen Nordic-C [Valo] -sarjasta ja Nordic Sensitive [Herkkä] -sarjan tuotteita.

Lumene on alansa markkinajohtaja Suomessa. Nyt alkavan yhteistyön kautta yritys vahvistaa jalansijaansa myös apteekkikanavassa. Lumenen ja Tamron yhteistyön myötä apteekkien on mahdollista tarjota laatu- ja ympäristötietoisille asiakkailleen tuotteita entistä kattavammin.

– Lumene on kauneusbrändi, joka tunnetaan erityisesti pohjoisen luonnon raaka-aineiden käytöstä. Kehitämme korkealaatuisia kauneustuotteita vastuullisesti ja olemme kosmetiikka-alalla kiertotalouden pohjoismainen edelläkävijä, kertoo Key Account Manager Sanna Mäkinen Lumenelta. 

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että Lumene koki Tamron luotettavaksi kumppaniksi tuotteidensa jakeluun ja myyntiin apteekkien suuntaan. Laadukas kotimainen Lumene sopii hyvin tarjoamaamme apteekeille ja onkin ilo saada Lumene edustamiemme brändien joukkoon, toteaa asiakasryhmäpäällikkö Jori Pisilä Tamrosta.