Tytär- ja yhteisyrityksemme

Tarjoamme monipuolisia palveluja terveys- ja hyvinvointialan toimijoille myös tytär- ja yhteisyritystemme kautta. Vahvuuksiamme ovat asiakasymmärrys, asiakaskokemuksen jatkuva mittaaminen sekä kyky ennakoida ja kehittää toimintaa.

Sarjakuvapiirros, jossa Tamron kuljetuslaatikot katsovat iloisina valkoisten pakettien pinoa, joiden kyljissä lukee Medaffcon, Pharmac, Smila ja Olo.

Monipuoliset palvelumme

Tytär- ja yhteisyritystemme kautta saat ratkaisuja esimerkiksi tutkimus- ja innovaatiotoimintaan, lääkkeiden annosjakeluun sekä hoivateknologiaan liittyen. Uudenlaisesta apteekkiketjusta saat niin lääkkeet kuin muut hyvinvointiasi tukevat palvelut.

Medaffcon tarjoaa tutkimus- ja asiantuntijapalveluja lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Medaffconin toiminnalle on ominaista laaja-alainen osaaminen, vahvat yhteistyöverkostot sekä innovatiivisten ratkaisujen kehittäminen.

Medaffcon Oy on perustettu vuonna 2009, ja se on Tamro Oyj:n tytäryhtiö.

Tutustu Medaffconiin.

Olo-apteekki on terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Tuhansien tuotteiden valikoimasta löytyvät tutut, luotetut apteekkituotteet sekä kiinnostavimmat uutuudet hyvinvointiin ja kauneuteen, aina edullisesti. Lisäksi verkkokauppa tarjoaa erityisetuja terveydenhuollon ammattilaisille.

Olo-apteekki on apteekkareiden, Terveystalon ja Tamron omistama yhteisyritys.

Tutustu Olo-apteekkiin.

Pharmac Finland Oy on lääkkeiden koneelliseen annosjakelupalveluun, lääkitysturvallisuuspalveluihin ja digitaalisten työkalujen kehittämiseen erikoistunut suomalainen yritys. Pharmac Finland Oy tarjoaa Oma-annospalvelua sopimusvalmistuksena kaikille Suomen apteekeille. Apteekkien kautta annosjakelupalvelu on kuluttajien, kotihoidon ja hoivakotien käytettävissä.

Pharmac Finland Oy on Tamron ja yksityisten apteekkareiden omistama yhteisyritys.

Lue lisää Pharmacista.