Tytär- ja yhteisyrityksemme Suomessa

Tarjoamme monipuolisia palveluja terveys- ja hyvinvointialan toimijoille myös tytär- ja yhteisyritystemme kautta. Vahvuuksiamme ovat asiakasymmärrys, asiakaskokemuksen jatkuva mittaaminen sekä kyky ennakoida ja kehittää toimintaa.

Tytäryhtiö Medaffcon Oy arvioi terveydenhuollon interventioiden terveystaloudellista tehokkuutta ja vaikuttavuutta sekä tekee terveystietoon perustuvaa tutkimusta ja kehittää tutkimusmenetelmiä. 

Yhteisyritys Pharmac Finland Oy on erikoistunut lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun, joka tavoittaa apteekkien kautta kuluttajat, kotihoidon ja hoitokodit.

nainen ja mies katsoo näyttöä

Monipuoliset palvelumme

Tytär- ja yhteisyritystemme kautta saat ratkaisuja esimerkiksi tutkimus- ja innovaatiotoimintaan, lääkkeiden annosjakeluun sekä hoivateknologiaan liittyen. 

Medaffcon tarjoaa tutkimus- ja asiantuntijapalveluja lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Medaffconin toiminnalle on ominaista laaja-alainen osaaminen, vahvat yhteistyöverkostot sekä innovatiivisten ratkaisujen kehittäminen.

Medaffcon Oy on perustettu vuonna 2009, ja se on Tamro Oyj:n tytäryhtiö.

Tutustu Medaffconiin.

Pharmac Finland Oy on lääkkeiden koneelliseen annosjakelupalveluun, lääkitysturvallisuuspalveluihin ja digitaalisten työkalujen kehittämiseen erikoistunut suomalainen yritys. Pharmac Finland Oy tarjoaa Oma-annospalvelua sopimusvalmistuksena kaikille Suomen apteekeille. Apteekkien kautta annosjakelupalvelu on kuluttajien, kotihoidon ja hoivakotien käytettävissä.

Pharmac Finland Oy on Tamron ja yksityisten apteekkareiden omistama yhteisyritys.

Lue lisää Pharmacista.