Luontaistuotekaupassa asioivalla naisella valkoinen purkki kädessä.

Kuluttajille

Tehtävänämme on toimittaa terveyttä suomalaisille. Tarjoamme kuluttajille terveyttä ja hyvinvointia tukevia palveluita: Kotihoidon hoivapalvelut varmistavat turvallisen lääkkeenoton kotona. Olo-apteekin verkkokaupasta saat tarvitsemasi tuotteet hyvinvointiin ja kauneuteen.

Tamron Smila-hoivapalvelu

Smila-hoivapalvelu

Smila on uudenlainen hoivapalvelu, joka yhdistää kotona tai hoivakodissa asuvat asiakkaat hoitoyksikköön. Automaattisen lääkeannostelijan lisäksi se on monimuotoinen etämonitorointialusta. Sen avulla kotihoidon asiakas voi olla yhteydessä hoitajaansa tai lääkäriinsä, ja toisaalta kotihoito saa varmuuden lääkehoidon toteutumisesta.

Lue lisää >

Oma-annos palvelu

Oma-annospalvelu

Tytäryhtiömme Pharmac Finlandin Oma-annospalvelu on lääkkeiden koneellinen annosjakelu. Asiakas saa apteekista lääke-erän kahden viikon välein, ja lääkkeet on jaettu valmiiksi annospusseihin. Palvelu sopii parhaiten henkilöille, joilla on pysyvä ja säännöllinen lääkehoito.

Lue lisää >

Nuorehko mies hyppää eteenpäin.

Olo-apteekki verkkokauppa

Olo-apteekki on terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Tuhansien tuotteiden valikoimasta löytyvät tutut, luotetut apteekkituotteet sekä kiinnostavimmat uutuudet hyvinvointiin ja kauneuteen, aina edullisesti.

Verkkokauppa palvelee 24/7 ja toimittaa tilaukset nopeasti kaikkialle Suomessa. Lisäksi verkkokauppa tarjoaa erityisetuja terveydenhuollon ammattilaisille. Terveydenhuollon ammatissa toimivat ostavat Olo-apteekki Pro -asiakkaina aina alennetuin hinnoin.  

Olo-apteekki on apteekkareiden, Terveystalon ja Tamron omistama yhteisyritys.

Lue lisää >