Pieni poika nauraa äidin sylissä.

Vastuullisuus meillä

Tamro on luotettava terveydenhuollon edelläkävijä. Toiminnassamme huomioimme vastuullisuuden niin työntekijöitämme, asiakkaitamme, yhteiskuntaa kuin ympäristöä kohtaan.

Teemme työtämme vastuullisesti koko suomalaisen yhteiskunnan parhaaksi. Toimimme lääkehuollon ja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitäjänä ja edistäjänä. Vastaamme lääkejakeluketjussa siitä, että apteekit, sairaalat ja kuluttajat saavat tarvitsemansa lääkkeet luotettavasti ja turvallisesti. Tarjoamme terveys- ja hyvinvointialan toimijoille vaikuttavia palveluja ja toimimme alan sillanrakentajana. Yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa ehkäisemme myös lääkeväärennösten pääsyä lailliseen lääkejakeluketjuun.

Tamro on vastuullinen työnantaja 470 tarmolla ja sydämellä työskentelevälle tamrolaiselle. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja kehittyvät työssään. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia läsnä olevalla ja oikeudenmukaisella johtamisella. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ja tarjoamme vuosittain mielekästä kesätyötä kymmenille työuransa alkuvaiheessa oleville nuorille. Savuton työpaikka olemme olleet vuodesta 2014 alkaen.

Toiminnastamme maksamme kaikki verot Suomeen. Verojalanjälkemme vuonna 2019 oli yhteensä 30,0 miljoonaa euroa. Yhteisöveronmaksajana olemme sijalla 68.

Raportoimme yritysvastuusta osana PHOENIX-konsernia.

Yhdessä vastuullisesti

Aalto, jonka päällä reseptilääkkeen etiketti. Etiketissä teksti: Vie vanhat lääkkeet apteekkiin. Ne eivät kuulu viemäriin tai roskikseen.

Kestävä kehitys

Lääkehävikin vähentämisessä teemme työtä PHOENIX-konsernitason tavoitteiden mukaisesti.

Lääkkeetön Itämeri -kampanjassa viestimme yhdessä muiden toimijoiden kanssa siitä, kuinka vanhentuneet ja käyttämättä jääneet lääkkeet hävitetään oikein, jotta ne eivät päädy kuormittamaan vesistöjämme. Käyttämättä jääneet lääkkeet tulee aina palauttaa apteekkiin.

FIBS logo

FIBS ry:n jäsen

Tamro on FIBS ry:n jäsen. FIBS on Suomen johtava kestävän liiketoiminnan vauhdittaja ja asiantuntijuuden kehittäjä. FIBSin tavoitteena on saada suomalaisyritykset innovoimaan tuottavia ratkaisuja paikallisiin ja maailmanlaajuisiin ongelmiin yhteistyössä muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa ja nousemaan näin kestävän liiketoiminnan huipulle globaalisti.

Isä ja äiti pitävät lasta kädestä. Perhe kuvattu ulkona takaa päin.

Hope ry

Teemme yhteistyötä Hope Yhdessä Yhteisesti ry:n kanssa. Lahjoitamme esimerkiksi ruokalahjakortteja lapsiperheille toimipaikkakunnillamme pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.