Tamrotalon pääsisäänkäynti.

Toimitilaa Tamron toimistohotellista

Vuokraamme Vantaalla sijaitsevasta toimistohotellista tiloja erikokoisten yritysten tarpeisiin. Toimistorakennus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vihdintien varrella.

Piirroskuva, jossa rekat ajavat Tamron logistiikkakeskuksesta apteekkia kohti.

Sijainti

Toimistohotellimme sijaitsee hyvällä paikalla Vantaalla, osoitteessa Rajatorpantie 41. Kiinteistö sijaitsee Vihdintien varressa, joten julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat hyvät. Lentokentälle on noin puolen tunnin matka.

Katso sijaintimme kartalla.

Tamrotalon kuudennen kerroksen aulatila.

Tilat

Toimistohotellissamme on tarjolla monia erikokoisia, muunneltavia tiloja, jotka soveltuvat erilaisten yritysten tarpeisiin. Kaikissa tiloissa käytetään moderneja ja harmonisia sisustusmateriaaleja. Työskentelymukavuus on huomioitu muun muassa äänieristyksessä ja erilaisissa tilaratkaisuissa.

Aurinkoinen sisäkattoterassi Tamrotalon edustustiloissa.

Palvelut

Toimistohotellin vuokralaisten käytössä ovat seuraavat palvelut: aulapalvelu, lounasravintola, postituspalvelu, neuvottelutilat, auditorio ja kuntosali. Tamron oma huoltohenkilöstö palvelee myös vuokralaisiamme. Pysäköinti on helppoa kiinteistön omalla parkkialueella, josta löytyy nykyään myös sähköautojen latauspisteitä. Kiinteistön piha-alue on aidattu, turvallisuuteen on panostettu muun muassa kameravalvonnan ja kulunvalvontajärjestelmän avulla.

Haluatko nähdä tilat? Ota meihin yhteyttä!