Kaksi ihmistä kättelee neuvottelupöydän yli.

Myynti ja markkinointi

Tuemme terveys- ja hyvinvointituotteiden menestymistä apteekeissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta toteuttamiseen asti, sekä kanavia terveydenhuollon ammattilaisten tavoittamiseen. 

Suomen apteekkimarkkinat tunteva kumppani, joka auttaa sinua menestymään

Myynti- ja markkinointivoimaa joko hetkelliseen tai pidempiaikaiseen tarpeeseen

Työvälineitä asiakkaan tavoittamiseen ja myynnin edistämiseen

Apteekkimyynnin palvelut

Apteekkimyynnin palvelut

Voit ulkoistaa tuotteidesi apteekkimyynnin Suomessa kokonaisuudessaan meille tai ostaa palvelua hetkelliseen tarpeeseen.

Tamron myyntiedustajat vierailevat apteekeissa säännöllisesti esittelemässä ja kouluttamassa Tamron tuotevalikoimaa sekä vahvistamassa apteekkien edellytyksiä tuotteiden asiakaslähtöiseen myyntityöhön. Meiltä hoituvat kenttä- ja puhelinkampanjat, apteekkihenkilöstön tuotekoulutukset sekä muut myyntityötä tukevat toimenpiteet.

Markkinoinnin palvelut

Tuotemarkkinoinnin palvelut

Tuemme terveystuotteiden myyntiä apteekkeihin suunnittelemalla ja toteuttamalla markkinoinnin kampanjat sekä mittaamalla toimenpiteiden vaikuttavuutta. Teemme yhteistyössä kanssasi sekä apteekkimarkkinointia että kuluttajamarkkinointia. Tuloksellinen apteekkiketjuyhteistyö on tärkeä osa tuotteiden myynnin edistämistä ja myös se hoituu meiltä vahvalla ammattitaidolla.

Halutessasi voit ulkoistaa tuotteidesi markkinoinnin Suomessa kokonaisuudessaan meille tai ostaa palvelua tilapäiseen tarpeeseen.

Kampanjapalvelut

Pakkauspalvelu ja näytejakelu

Tarjoamme monipuolisia terveystuotteiden uudelleenmerkitsemis- ja -pakkauspalveluita. Hoidamme tiski- ja lattiatelineiden suunnittelun, kokoamisen ja pakkaamisen. Myös erilaiset tarroitukset ja myyntieriin pakkaaminen hoituvat meiltä. Tarvittaessa myös varastoimme myyntitelineesi ja pakkausmateriaalisi.

Näytejakelupalvelussa hoidamme tuotenäytteiden varastoinnin, tilausten vastaanoton, pakkaamisen ja toimituksen myyntiedustajille. Voimme käsitellä ja varastoida myös kylmäsäilytettäviä tuotteita.​

MyTamro Kampanjapalvelu

Markkinointi MyTamrossa

MyTamro Kampanjapalvelun avulla tavoitat asiakkaasi heidän päivittäin käyttämässään MyTamro-asiointikanavassa kohdennetusti ja kustannustehokkaasti.

Voit kohdentaa kampanjoita helposti eri asiakasryhmille ja hyödyntää monipuolisia hinnoittelumalleja sekä joustavaa aikataulutusta. Sisällyttämällä kampanjoihin erilaisia markkinointimateriaaleja ja hyllytysehdotuksia tuet asiakkaidesi tuotemyyntiä.

Varmista siis tuotteidesi näkyvyys ja kasvata myyntiäsi. Tutustu tästä

Autamme mielellämme sinua menestymään. Ota yhteyttä!