Kaksi ihmistä kättelee neuvottelupöydän yli.

Myynti ja markkinointi

Tuemme terveys- ja hyvinvointituotteiden menestymistä apteekeissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta toteuttamiseen asti, sekä kanavia terveydenhuollon ammattilaisten tavoittamiseen. 

Suomen apteekkimarkkinat tunteva kumppani, joka auttaa sinua menestymään

Myynti- ja markkinointivoimaa joko hetkelliseen tai pidempiaikaiseen tarpeeseen

Työvälineitä asiakkaan tavoittamiseen ja myynnin edistämiseen

Apteekkimyynnin palvelut

Apteekkimyynnin palvelut

Voit ulkoistaa tuotteidesi apteekkimyynnin Suomessa kokonaisuudessaan meille tai ostaa palvelua hetkelliseen tarpeeseen.

Tamron myyntiedustajat vierailevat apteekeissa säännöllisesti esittelemässä ja kouluttamassa Tamron tuotevalikoimaa sekä vahvistamassa apteekkien edellytyksiä tuotteiden asiakaslähtöiseen myyntityöhön. Meiltä hoituvat kenttä- ja puhelinkampanjat, apteekkihenkilöstön tuotekoulutukset sekä muut myyntityötä tukevat toimenpiteet.

Markkinoinnin palvelut

Markkinoinnin palvelut

Tuemme terveystuotteiden myyntiä apteekkeihin suunnittelemalla ja toteuttamalla markkinoinnin kampanjat sekä mittaamalla toimenpiteiden vaikuttavuutta. Teemme yhteistyössä kanssasi sekä apteekkimarkkinointia että kuluttajamarkkinointia – tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Tuloksellinen apteekkiketjuyhteistyö on tärkeä osa tuotteiden myynnin edistämistä ja myös se hoituu meiltä vahvalla ammattitaidolla.

Halutessasi voit ulkoistaa tuotteidesi markkinoinnin Suomessa kokonaisuudessaan meille tai ostaa palvelua tilapäiseen tarpeeseen.

Kampanjapalvelut

Myynti- ja kampanjapakkauspalvelu sekä näytejakelu

Tarjoamme monipuolisia terveystuotteiden uudelleenmerkitsemis- ja -pakkauspalveluita. Hoidamme tiski- ja lattiatelineiden suunnittelun, kokoamisen ja pakkaamisen. Myös erilaiset tarroitukset ja myyntieriin pakkaaminen hoituvat meiltä. Tarvittaessa myös varastoimme myyntitelineesi ja pakkausmateriaalisi.

Näytejakelupalvelussa hoidamme tuotenäytteiden varastoinnin, tilausten vastaanoton, pakkaamisen ja toimituksen myyntiedustajille. Voimme käsitellä ja varastoida myös kylmäsäilytettäviä tuotteita.​

MyTamro digitaalinen palvelukanava

MyTamro

MyTamro-palvelukanava tarjoaa asiakkaillemme täysin uudenlaisen mahdollisuuden digitaaliseen asiakkaan tavoittamiseen ja tiedonjakoon. Palvelukanavassa tavoitat terveydenhuollon ammattilaiset monipuolisella rikastetulla tuoteviestinnällä ja kohdennetulla markkinoinnilla.

Helppokäyttöinen ja tehokas palvelukanava tukee tuotetietoisuuden ja liiketoimintasi kasvua. MyTamro mahdollistaa tiedon hyödyntämisen ja toiminnan ohjaamisen entistä tehokkaammalla tavalla.

Lue lisää >

Autamme mielellämme sinua menestymään. Ota yhteyttä!