Tietoa meistä

Tamron tehtävänä on toimittaa terveyttä. Lähes 60 % Suomessa tarvittavista lääkkeistä kulkee kauttamme sairaaloihin, apteekkeihin ja vähittäiskauppoihin.

Lääke- ja terveystuotejakelun lisäksi tarjoamme datapohjaisia palveluja, myynnin ja markkinoinnin palveluja sekä kotihoidon digitaalisia hoivaratkaisuja.

Lääkehuoltoa ja suomalaista hyvinvointia olemme kehittäneet osana terveydenhuollon verkostoa vuodesta 1895 lähtien.

logistiikka_linja_tamro_tampere

Tavoitteenamme on olla halutuin terveydenhuollon palveluiden ja tuotteiden luottokumppani Suomessa. Haluamme pysyä markkinajohtajana lääkejakelussa, vahvistaa asemaamme lisäarvopalveluissa ja kasvattaa rooliamme terveys- ja hyvinvointialalla. Vahva asiakasymmärrys, asiakaskokemuksen jatkuva mittaaminen sekä kyky ennakoida ja kehittää toimintaa vievät meitä kohti tavoitettamme.

Uskomme, että terveys- ja hyvinvointiala kehittyy yhteistyöllä. Me tamrolaiset olemme kaikessa toiminnassamme mukana tarmolla, taidolla ja sydämellä – suomalaisten terveydenhuollon ja hyvinvoinnin puolesta.

Tamro Oyj kuuluu perheomisteiseen PHOENIX-konserniin, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. PHOENIX-konserni on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja, jolla on vahvaa paikallista toimintaa 29 maassa.

Johtoryhmämme

Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen

Kai Kaasalainen

toimitusjohtaja