Tietoa meistä

Tamro toimittaa terveyttä suomalaisille. Meillä on 125 vuoden kokemus lääkejakelusta ja olemmekin Suomen johtava toimija alalla. Perinteisen lääkejakelun lisäksi tarjoamme monenlaisia palveluja terveys- ja hyvinvointialan toimijoille.

Toimitamme laadukkaasti ja turvallisesti niin lääkkeet kuin terveys- ja hyvinvointituotteet kuluttajien saataville kaikkialle Suomeen – apteekkeihin, sairaaloihin, lääkekeskuksiin sekä päivittäistavara- ja luontaistuotekauppoihin. Meiltä saa ratkaisuja myös tutkimus- ja innovaatiotoimintaan, lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun sekä hoivateknologiaan liittyen.

Tamron missio, visio ja arvot kerrottuna kuvassa.

Tavoitteenamme on olla Suomen paras terveys- ja hyvinvointialaa yhdistävä palveluiden tuottaja. Haluamme pysyä markkinajohtajana lääkejakelussa, vahvistaa asemaamme lisäarvopalveluissa ja kasvattaa rooliamme terveys- ja hyvinvointialalla. Vahva asiakasymmärrys, asiakaskokemuksen jatkuva mittaaminen sekä kyky ennakoida ja kehittää toimintaa vievät meitä kohti tavoitettamme.

Uskomme, että terveys- ja hyvinvointiala kehittyy yhteistyöllä. Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjaa alan yhteiselle kehitykselle. Me tamrolaiset olemme kaikessa toiminnassamme mukana tarmolla ja sydämellä – suomalaisten terveydenhuollon ja hyvinvoinnin puolesta.

Tamro Oyj kuuluu perheomisteiseen PHOENIX-konserniin, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. PHOENIX-konserni on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja, jolla on vahvaa paikallista toimintaa 29 maassa.

Johtoryhmämme

Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen

Kai Kaasalainen

toimitusjohtaja