Palvelut apteekeille

 

Apteekkien liiketoimintaa ja kannattavuutta tukevat ratkaisut
 

Tamron sähköisestä tilaus- ja informaatiokanavasta apteekit saavat ajantasaisen tiedon tuotteiden saatavuudesta. Apteekit pystyvät seuraamaan reaaliaikaisesti toimitusten etenemistä sekä tarkistamaan omat tilaus-, toimitus- ja laskutustiedot. 

Kannattavan valikoiman kokoamiseen, ostamiseen sekä optimointiin apteekki saa tukea liiketoiminnan kehittämispalvelusta, jonka avulla apteekki pystyy parantamaan kannattavuuttaan sekä varmistamaan optimaalisen varastotason.  

Tamron kehittämä kattava tuotevirhe-epäily -sovellus  on Suomessa alan ainoa. Sovellus kytkee yhteen apteekit, lääkevalmistajat ja Tamron tuotevirhe-epäilytilanteissa. Kaikki voivat seurata asian käsittelyä koko prosessin ajan. Apteekit saavat aina ajantasaisen ja luotettavan tiedon helposti.  

Varastonarvojen alenemisen hyvityksen hakeminen sähköisen sovelluksen avulla nopeuttaa hyvitysten maksamista apteekeille ja vähentää apteekkien työmäärää merkittävästi. Yksinkertaistettu prosessi tehostaa käytännön työtä ja parantaa hakemusten seurattavuutta.  

Monipuoliset tietolähteet apteekeille Tamrolta
 

Tamro järjestää erilaisia tapahtumia apteekeille ja osallistuu aktiivisesti vuosittain alan muihin tapahtumiin. Tapahtumissa on tarjolla monipuolista ja ajankohtaista tietoa apteekkien, sairaala-apteekkien ja lääkekeskusten henkilöstön arkeen ja työhön. Tamro julkaisee myös apteekeille kohdistettua Tampuriini -asiakaslehteä, josta mm. löytyy alan ajankohtaiset artikkelit, apteekki- ja henkilöhaastattelut sekä tuoteilmoitukset. 

Jonna Niemi

asiakasryhmäpäällikkö, apteekit ja sairaalat

0400 830 834

Jori Pisilä

asiakasryhmäpäällikkö, tuotemyynti ja tuoteryhmähallinta

040 631 4946

Tuoteryhmähallinta

Tamron edustuksessa olevat tuotteet/ Tuoteryhmähallinnan palvelut

020 445 11

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva