Tamro työpaikkana

​Hyvä työpaikka

Tamro on Suomen markkinajohtaja lääkkeiden sekä terveys- ja hyvinvointituotteiden jakelijana. Tamron toimipisteissä Vantaalla ja Tampereella työskentelee yhteensä noin 470 henkilöä.

Meillä työskentelee runsaasti asiantuntijoita, niin logistiikan, myynnin ja markkinoinnin, tietotekniikan kuin talouden parissa. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä farmaseuttisen alan osaajille. Pyrimme jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme ja luomaan uusia palveluita asiakkaidemme parhaaksi.

Teemme merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä, tarmolla ja sydämellä. 


Henkilöstö ja hyvinvointi

Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen on jatkuvia tekoja yhteisessä arjessa. Tamro pyrkii luomaan jokaiselle työntekijälleen hyvän työympäristön tukemalla hyvinvointia ja henkilökohtaista kehitystä. Osaavat työntekijät ovat Tamron menestyksen perusta. Tamro korostaa henkilöstön osaamisen jatkuvan kehittämisen merkitystä. Kannustamme ja tuemme kokemuksen kartuttamista erilaisissa työtehtävissä. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä myös syventämällä osaamista omassa työtehtävässä. 

Tamro on luotettava ja iso työantaja, jolla on pitkät perinteet lääkejakelussa ja samanaikaisesti edelläkävijän maine liiketoiminnan kehittämisessä. ​
​​​

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva