Heikki Koski Medaffcon Oy:n toimitusjohtajaksi

18.3.2024 9:19
Ajankohtaista/News
Heikki Koski Medaffconin toimitusjohtajaksi

Medaffcon Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.4.2024 alkaen Tamron palveluliiketoiminta- ja kehitysjohtaja Heikki Koski. Medaffcon on Tamro Oyj:n tytäryhtiö. Medaffconin nykyisellä toimitusjohtajalla Jarmo Hahlilla on jatkossakin keskeinen rooli yhtiön tulevaisuuden rakentamisessa uudessa tehtävässään konsultointiliiketoiminnan johdossa. 

Medaffcon tarjoaa tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin ja on keskittynyt erityisesti vaikuttavuuden arviointiin sekä terveystietoon perustuvien tutkimusmenetelmien kehittämiseen ja hyödyntämiseen. Vahvaa asiantuntijuutta ja osaamista halutaan viedä jatkossa myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

– Jarmo on tehnyt ansiokasta työtä Medaffconin johdossa vuodesta 2010 ja vahvalla asiantuntemuksellaan rakentanut tiiminsä kanssa perustaa tulevaisuuden kasvulle. Näemme yhdessä, että nyt on oikea hetki kasvattaa liiketoimintaa, ja panostamme sekä kotimaan liiketoimintaan että kansainvälistymiseen, toteaa Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

– Olen saanut olla yhdessä medaffconilaisten kanssa kehittämässä Medaffconin toimintaa jo yli kolmen vuoden ajan, ja on ilo jatkaa tätä työtä nyt toimitusjohtajan roolissa. Medaffconilla on erinomainen porukka ja asiantuntijuus, huipputyytyväiset asiakkaat ja kaikki edellytykset toteuttaa tuloksekkaasti uutta kansainvälisen kasvun strategiaa, Heikki Koski sanoo.

 

Medaffcon Oy 

Medaffcon Oy on vuonna 2009 perustettu asiantuntijapalveluyritys, joka tarjoaa tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Palveluissamme yhdistyvät vahva lääketieteellinen ja terveystaloustieteellinen osaaminen sekä modernit datatieteet. Keskeiset osaamisalueemme ovat tosielämäntietoon perustuva RWE-tutkimus sekä lääketieteelliset ja market access -asiantuntijapalvelut. Medaffconin palvelut ja niiden laatu perustuvat korkeatasoiseen ja laaja-alaiseen sisältö- ja prosessiosaamiseen sekä vahvaan yhteistyöverkostoon lääketeollisuudessa, terveydenhuollossa, akatemiassa ja tutkimusyhteisöissä.

Medaffcon toimii Suomessa ja Ruotsissa sekä yhteistyöverkostojen kautta muissa Pohjoismaissa. Yritys työllistää noin 30 asiantuntijaa.

Medaffcon on ollut vuodesta 2017 alkaen Tamro Oyj:n tytäryhtiö ja kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Lue lisää: medaffcon.fi