Novo Nordiskin tuotteet Tamron jakeluun 1.1.2020 alkaen

3.12.2019 9:00
Ajankohtaista/News
Tamron ja Novo Nordiskin toimitusjohtajat kättelevät.

Diabeteksen lääkehoidon edelläkävijä, tanskalainen lääkeyritys Novo Nordisk ja lääkkeiden sekä terveystuotteiden jakelija ja palveluntarjoaja Tamro ovat sopineet yhteistyön käynnistämisestä. Monivuotinen sopimus kattaa Novo Nordiskin tuotteiden varastoinnin ja jakelun Suomessa. Yhteistyö käynnistyy vuoden 2020 alussa.

Diabetespotilaiden varhainen tunnistaminen, diagnosointi ja hyvä hoitotasapaino ovat potilaan hoidon onnistumisen kannalta kriittisiä tekijöitä, ja myös Novo Nordiskin ja Tamron yhteistyökumppanuuden lähtökohtia. Lääkkeiden tinkimättömän laadukas toimitusketju, ja esimerkiksi diabeteslääkkeiden edellyttämän katkeamattoman kylmäketjun varmistaminen, ovat osa tätä kokonaisuutta.

Me Novo Nordiskilla haluamme palvella asiakkaitamme ja potilaita parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteemme on kehittää kokonaisvaltaisesti diabeteksen ja muiden kroonisten sairauksien hoitoa yhdessä kumppaneidemme kanssa. Arvostamme sitä, että myös Tamro erottautuu Suomessa aktiivisena uudistajana, joka osallistuu koko terveydenhuoltoalan kehittämiseen. Valmisteidemme jakelun lisäksi Tamro tarjoaa lisäarvopalveluita, joiden avulla voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin, toteaa Novo Nordisk Farma Oy:n toimitusjohtaja, Jaakko Linna.

Missiomme on toimittaa terveyttä suomalaisille. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme toivottaa Novo Nordiskin tervetulleeksi Tamroon, ja tuemme asiakastamme työssään diabetespotilaiden ja muiden pitkäaikaissairaiden hoidon kehittäjänä. Tehtävämme on varmistaa suomalaista lääkehuoltoa toimittamalla lääkkeet luotettavasti ja laadukkaasti potilaiden käyttöön, tiivistää Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Lisätiedot:

Jaakko Linna, Novo Nordisk Farma Oy
puh. 040 555 3011, qjkl@novonordisk.com

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, Tamro
puh. 040 589 8246 kai.kaasalainen@tamro.com

 

Novo Nordisk
Novo Nordisk on maailmanlaajuinen lääkealan yritys, joka on toiminut uudistajana ja edelläkävijänä diabeteshoidon kehittämisessä yli 95 vuoden ajan. Tämä on antanut meille kokemusta ja osaamista auttaa myös ihmisiä, jotka kärsivät lihavuudesta, hemofiliasta, kasvuhäiriöistä ja muista vakavista kroonisista sairauksista. Novo Nordiskin pääkonttori sijaitsee Tanskassa. Yhtiöllä on noin 42 200 työntekijää 80 eri maassa ja sen tuotteita markkinoidaan yli 170 maassa. Lisätietoja on saatavilla seuraavista lähteistä: novonordisk.com,Facebook, Twitter, LinkedIn ja YouTube.

Tamro Oyj
Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.