Ripeä ja huolellinen saa paikan – Tamro tarjoaa kesätöitä kymmenille nuorille

18.2.2022 13:58
Ajankohtaista/News
Kesätöissä Tamrossa

Tamron Vantaalla ja Tampereella sijaitseviin logistiikkakeskuksiin palkataan vuosittain kesätöihin kymmeniä nuoria, näin tehdään tänäkin kesänä. Haku varastotyöntekijöiden tehtäviin on molemmilla paikkakunnilla parhaillaan käynnissä.

– Kesätyöhön meille tulevan henkilön työpäivä koostuu erilaisista varastotehtävistä. Me keräämme, pakkaamme ja lähetämme päivittäin valtavat määrät lääkkeitä ja terveystuotteita asiakkaillemme. Työ sisältää esimerkiksi tuotteiden keräilyä ja hyllytystä sekä tilausten vastaanottamista ja lähettämistä. Myös trukinajotaitoisia henkilöitä etsitään, sanoo henkilöstöjohtaja Sari Petäjäniemi-Soininen.

Tamro toimittaa apteekkeihin, sairaaloihin sekä julkisen ja yksityisen terveydenhuollon käyttöön noin 60 % Suomessa tarvittavista lääkkeistä ja terveystuotteista.

– Olemme vastuussa siitä, että oikea määrä oikeita lääkkeitä kulkee luotettavasti apteekkeihin ja sairaaloihin kaikkialle Suomeen. Näin potilaiden lääkehoidot voivat jatkua. Tamrossa nuoret pääsevät tekemään kanssamme tätä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, Petäjäniemi-Soininen toteaa.

Kesätyö Tamron varastolla on vastuullista ja vaatii tarkkuutta yhdistettynä ripeään työskentelytahtiin. Tämän vuoksi kesätyöntekijöiden perehdytykseen panostetaan. Kaikki aloittavat työnsä kattavalla perehdytyksellä, joka sisältää niin lääkkeiden turvalliseen käsittelyyn liittyvien ohjeiden opiskelua kuin käytännön työn tekemistä yhdessä oman työnopastajan kanssa.

– Saamme vuosittain runsaasti positiivista palautetta hyvästä perehdytyksestämme ja mukavasta työporukasta. On ollutkin hienoa huomata, että monet kesätöihin Tamroon tulleet nuoret palaavat meille töihin seuraavana kesänä ja jotkut jatkavat meillä työntekoa opiskelujen ohessa myös kesän jälkeen, kertoo Petäjäniemi-Soininen.

Kesätyöntekijöiden hakuajat: