Tamro on mukana lasten terveyden tukijoukoissa Kummien joulukeräyksessä

29.11.2023 8:32
Ajankohtaista/Uutinen
talvinen maisema lumiukko

Tamro tukee tänä jouluna lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa Suomessa tekemällä 10 000 €:n joululahjoituksen Lastenklinikoiden Kummeille. Lahjoitusvaroja käytetään yliopistollisten lastensairaaloiden toiminnan tukemiseen, lastentautien tutkimushankkeisiin sekä hoito-ohjelmiin, joilla edistetään lasten ja nuoren mielenterveyttä. 

Lastenklinikoiden Kummit on tehnyt laajan tukiverkostonsa avulla jo 30 vuotta töitä lasten terveyden hyväksi Suomessa. Monet tärkeät huipputason hoitolaitehankinnat sekä kehityshankkeet lastensairaaloissa voidaan mahdollistaa tukiverkoston avulla. Laadukas lastentautien tutkimus on hyvän hoidon perusta, ja Kummien kautta tuettujen tutkimusten piirissä on selvitetty mm. lasten syöpäsairauksia, diabetesta, keskosuutta ja sydänsairauksia.

 – Lasten terveyden tukeminen on yhteinen asiamme. Kummit kiittää Tamroa lämpimästi vaikuttavasta joululahjoituksesta lasten ja nuorten hyvinvoinnille, sanoo Lastenklinikoiden Kummien Matti Valli.

Lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen on ollut jo usean vuoden ajan aihe, jota Tamro on halunnut tukea lahjoituksillaan.

– Lastenklinikoiden Kummien toiminta sopii erinomaisesti yhteen hyvän tekemisen tavoitteidemme kanssa ja on hienoa päästä tukemaan tätä työtä. Tukemme kohdistuu tällä kertaa erityisesti toimipaikkakuntiemme Tampereen ja pääkaupunkiseudun yliopistollisten lastensairaaloiden tarpeisiin, toteaa Tamron laatu- ja yritysvastuupäällikkö Katja Toivonen.