Vastuullista kesäduunia Tamrosta

20.2.2020 14:24
Ajankohtaista/News
Vastuullinen kesäduuni -kampanjan logo

Palkkaamme Tamroon tänä kesänä edellisvuosien tapaan jopa 50 kesätyöntekijää erilaisiin varastotehtäviin Tampereelle ja Vantaalle. Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään ja mahdolliseen omaan tulevaan toimialaan kunnon kesätyön kautta. Kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa prosessi hoidetaan mahdollisimman hyvin alusta loppuun asti, työsopimukset tehdään aina kirjallisesti ja uudet tamrolaiset saavat kattavan perehdytyksen työtehtäviinsä.

Tampereen jakeluvaraston osalta kesätyöhaku on päättynyt ja on ilo todeta, että saimme todella suuren määrän hyviä hakemuksia. Haastattelut ovat käynnissä ja alustavat valinnat teemme viikon 9 aikana. Täällä jakeluvaraston puolella aloittaa noin 30 kesätyöntekijää, jotka perehdytetään tehtäviinsä pienissä ryhmissä touko-kesäkuun vaihteessa, kertoo rekrytoinneista vastaava valmentava esimies Ilona Kiiveri.

Kesätyöntekijät auttavat omalta osaltaan meitä ylläpitämään toimintaamme ja asiakaspalveluamme hyvänä myös lomakauden aikana. Suurin merkitys kesätyöntekijöillä on Tampereen logistiikkakeskuksessamme. Sinne on välttämätöntä palkata riittävästi työvoimaa, jotta lääkejakelu ja hyvinvointia tukevien tuotteiden toimitukset sujuvat yhtä luotettavasti ja nopeasti kuin muulloinkin.