Apteekeille

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden jakelija. Tamro huolehtii siitä, että apteekit saavat tarvitsemansa lääkkeet nopeasti ja luotettavasti sekä toimittaa apteekeille myös kuluttajien arvostamia terveys- ja hyvinvointituotteita. Kehitämme apteekkien päivittäisen liiketoiminnan ja kannattavuuden tueksi erilaisia ratkaisuja ja uusia innovatiivisia yhteistyömuotoja. Huolehdimme myös lääkkeiden hätätoimituksista apteekkeihin sekä erityislupavalmisteiden, raaka-aineiden, pakkaustarvikkeiden ja kilotavaroiden maahantuonnista.  

Tuotteiden saatavuus, toimitusten virheettömyys ja oikea-aikaisuus, lääkejakelun korkea laatu sekä asiakastyytyväisyys ovat laatujärjestelmämme avainmittareita, joita seuraamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseksi. Henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi Tamron monipuoliset sähköiset palvelut helpottavat päivittäistä työskentelyä ja tehostavat prosesseja apteekeissa. 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Asiakaspalvelu apteekeille

020 445 3300

Asiakasrekisteri

​Uusien ja luopuvien apteekkareiden yhteydenotot

020 445 5246

Jonna Niemi

asiakasryhmäpäällikkö, apteekit ja sairaalat

0400 830 834

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva