Ilona Kiiveri – valmentava esimies

13.2.2020 20:51
Ajankohtaista/People
Ilona Kiiveri, Tampereen jakeluvaraston valmentava esimies.

TYÖTEHTÄVÄ Varastoesimies

KOULUTUS Filosofian maisteri 

TÄLLÄ HETKELLÄ TEEN TÖITÄ jakeluvaraston ihmisten kanssa valmentavana esimiehenä. Tuon lisävoimaa esimiestyöhön, jotta heillä olisi enemmän aikaa jokaiselle työntekijälle. Viime aikoina olen ollut paljon mukana meidän sisäisen viestintäkanavan uudelleen lanseerauksessa ja kesätyöprojektissa.

PARASTA TYÖSSÄNI ON ehdottomasti ihmiset. Haluan olla kannustamassa ihmisiä ja tuoda positiivisuutta heidän työhönsä. Hienoa on myös se, että olen itse oppinut tosi paljon, kohdannut uusia käytäntöjä ja ihmisiä.  

MlELEENPAINUVIN TILANNE oli ensimmäinen päiväni Tamrolla. Pääsin heti mukaan iltavuoroon, suoraan sinne missä tapahtuu.  

LATAAN AKKUJA koirieni kanssa sekä käsitöitä tekemällä. Yleensä tämä vielä yhdistyy, kun koirani tulevat kainalooni neuloessani.

MUUT EIVÄT TIEDÄ, ETTÄ pelkään hehkulamppujen vaihtamista. Tämä on hieman ristiriidassa sen kanssa, että olen opettanut fysiikan tunnilla sähkökytkentöjä. Myös trukin lataukseen laittaminen onnistuu, mutta lamppuun en koske, vaikka pääkytkin olisi pois päältä.

Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvaraston toiminnoista vastaava logistiikkapäällikkö Jani Kaikuranta kertoo ​Ilonan kuuluvan jakelukeskuksen esimiestiimiin, jossa on neljä jäsentä. Vastuualueet on jaettu varaston eri toimintojen mukaan esimiesten kesken. Ilonan vastuulla on manuaalikeräily, yövuoro sekä tunti- ja puitesopimustyöntekijät. Ilona seuraa myös työnkiertoa sekä toimii valmentavana ja sparraavana esimiehenä koko jakelukeskuksen alueella. Tiimin tärkein tavoite on saada lääkkeet ja terveystuotteet keräiltyä ja matkaan joka arki-ilta. Lisäksi henkilöstön hyvinvointi, sen seuranta ja kehittäminen ovat tärkeässä roolissa.