Heidi Tahvanainen aloittaa Tamron yhteiskuntasuhdepäällikkönä 1.8.2020

24.4.2020 14:40
Ajankohtaista/News
Tamron yhteiskuntasuhdepäällikkö Heidi Tahvanainen

Proviisori Heidi Tahvanainen aloittaa Tamron yhteiskuntasuhdepäällikkönä 1.8.2020. Hän siirtyy Tamroon Sosiaali- ja terveysministeriön Ohjausosaston ohjausyksikön johtajan tehtävästä.

Yhteiskuntasuhdepäällikön tehtävä on Tamrossa uusi. Tehtävässään Tahvanainen vastaa Tamron vaikuttamistyön strategisesta suunnittelusta, kokonaiskoordinaatiosta ja johtamisesta. Tehtävä liittyy Tamron strategiseen kasvuun laaja-alaiseksi terveydenhuollon palvelutarjoajaksi ja PHOENIX-konsernin osaamiskeskukseksi.

Heidi Tahvanaisen aikaisempi työkokemus on kerryttänyt laaja-alaista lääkealan osaamista eri sektoreilta. Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus sekä yhteiskunnallisen päätöksenteon ja keskustelun tukeminen ovat olleen osa hänen johtamistyötään sosiaali- ja terveysministeriössä.

Odotan mielenkiinnolla uusia tehtäviä syksyllä. Olen iloinen saamastani mahdollisuudesta osallistua yhteiskunnallisesti merkittävään työhön minulle uudesta näkövinkkelistä. Tässä tarjoutuu mahdollisuus uusiin oivalluksiin. Ennen uusia haasteita on kohdennettava kaikki energia ja ratkaisut yhteiseen tavoitteeseen, lääkehuollon toimivuuden ja lääkkeiden riittävyyden turvaamiseen koronaepidemiassa, kertoo Tahvanainen.

Toivotan Heidin lämpimästi tervetulleeksi Tamroon. Kasvaessamme terveydenhuollon palvelutarjoajana haluamme jatkossakin olla vastuullinen yhteiskunnallinen toimija, joka aktiivisesti osallistuu suomalaisen terveydenhuollon kehittämiseen. On ilo saada Heidi johtamaan yhteiskuntasuhdetoimintaamme, kertoo toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Tahvanainen raportoi tehtävässään Tamro Oyj:n toimitusjohtaja Kai Kaasalaiselle.