Katja Kääriä aloittaa Tamron myynnin ja markkinoinnin johtajana

30.8.2023 12:39
Ajankohtaista/Uutinen
Katja Kääriä

FL, MBA Katja Kääriä on nimitetty Tamron myynnin ja markkinoinnin johtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi 4.9.2023 alkaen. Tehtävässään hän vastaa myynnin ja markkinoinnin johtamisesta, tuloksesta ja strategisesta kehittämisestä. Hän raportoi toimitusjohtaja Kai Kaasalaiselle.

Kääriällä on vahva ja laaja-alainen kokemus johtotehtävistä terveydenhuoltoalalta. Hän on työskennellyt muun muassa lääketeollisuudessa sekä diagnostiikan, terveysteknologian ja tukkukaupan parissa. Tamroon hän siirtyy Abena Finlandin toimitusjohtajan tehtävästä.

– On ilo päästä tamrolaisten joukkoon toimittamaan terveyttä. Tamro on osa meidän kaikkien suomalaisten arkea huolehtien lääkkeiden saatavuudesta. Tavoitteenamme on parantaa terveyttä ja hyvinvointia paitsi lääkkeillä, myös yhä useammin erilaisilla palveluilla. Tulevaisuus on monimuotoisten hoitoratkaisujen aikaa ja Tamro on vahvasti mukana kehitystyössä, Kääriä toteaa.

Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen toivottaa Kääriän lämpimästi tervetulleeksi Tamroon.

– Katjalla on monipuolinen kokemus ja osaaminen yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa palvelevasta liiketoiminnasta sekä lääkealalta. On hienoa, että saamme hänet joukkoomme kehittämään yhdessä suomalaista lääkealaa ja terveydenhuoltoa vastuullisesti – yhteiskunnalle ja asiakkaillemme arvoa tuottaen, Kaasalainen toteaa.