Tamrolle ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

28.6.2022 9:20
Ajankohtaista/News
Tamro yritysvastuu

Tamrolle on myönnetty vastuullisuuden ja jatkuvaan parantamiseen sitoutumisen osoituksena ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Ympäristösertifikaatin myönsi DNV Business Assurance Finland Oy Ab.

ISO 14001 on maailmanlaajuisesti käytössä oleva ympäristöjärjestelmien standardi, joka auttaa yrityksiä tunnistamaan ja ymmärtämään toimintansa ympäristönäkökohdat ja niihin liittyvät ympäristövaikutukset.

– Tamron tehtävänä on toimittaa terveyttä. Osana toimintaamme huomioimme vastuullisuuden niin työntekijöitämme, asiakkaitamme, yhteiskuntaa kuin ympäristöä kohtaan. Meillä on ollut lähes 20 vuoden ajan käytössä ISO 9001 -johtamisjärjestelmästandardi, joten ympäristöstandardin käyttöönotto sen rinnalle oli meille luontevaa, kertoo Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

–  Olemme jo pitkään tehneet töitä negatiivisten ympäristövaikutusten vähentämiseksi. ISO 14001 tarjoaa meille aiempaa järjestelmällisemmän lähestymistavan ympäristöjärjestelmän suunnitteluun, toteutukseen ja hallintaan. Sen avulla pystymme tuomaan ympäristönäkökulmat kiinteäksi osaksi toimintaamme ja jokaisen tamrolaisen arkea, iloitsee Tamron laatu- ja vastuullisuuspäällikkö Katja Toivonen.