Tervetuloa uuteen tamro.fi-verkkopalveluun

25.11.2020 18:27
Ajankohtaista/Uutinen
Tamron uudet verkkosivut on avattu

Hyviä uutisia: Tamron uudet verkkosivut on avattu tänään torstaina 26.11.! Uuden verkkosivuston avulla voimme palvella sinua ja muita verkkosivuillamme asioivia sidosryhmiämme entistä paremmin. Haluamme tarjota laadukkaan käyttökokemuksen, tehdä yhteydenotosta helppoa, kertoa kattavasti mikä on roolimme yhteiskunnassa ja mitä palveluita tarjoamme lääke- ja terveystuoteyrityksille, apteekeille ja sairaaloille, sosiaali- ja terveydenhuollolle sekä kuluttajille. Tavoitteena on myös herättää ja käydä keskustelua aktiivisesti päivittyvällä ajankohtaista-sisällöllä. 

Nyt lanseerausvaiheessa sivustolta löytyvät kaikki keskeisimmät toiminnallisuudet, jotka ovat oleellisia sujuvan asioinnin kannalta. Tekeminen ei suinkaan pysähdy tähän, vaan kehittämme sivustoa jatkuvan kehityksen periaatteella niin sisällön, käytettävyyden kuin visuaalisuuden osalta – sinua ja muita sidosryhmiämme kuunnellen.

Uutta on muun muassa:

  • Kokonaan oma osio ajankohtaiselle sisällölle ja tapahtumille. 
  • Selkeämpi Yhteystiedot-sivu sisällysluetteloineen.
  • Tamron ja Tamron tytäryhtiöiden moninaiset palvelut ovat sivuilla laajemmin esillä. Lue lisää päänavigaation Palvelut-osiosta.
  • Uratarinat, jotka kertovat millaista on olla töissä Tamrolla.
  • Etusivulta selkeä ohjaus asiakkaillemme tarkoitettuun MyTamro-palvelukanavaan.
  • Mediaa palvelemme Ajankohtaista-osiossa.
  • Kattava englanninkielinen sivusto lääke-ja terveystuoteasiakkaidemme ja muiden kansainvälisten sidosryhmiemme käyttöön.

Kuulemme erittäin mielellämme palautetta uudistuksesta. Tutustu verkkosivuihin ja jaa kokemuksesi jättämällä kommenttisi palautelomakkeella.

Heräsikö sinulla idea yhteistyöstä verkkosivusisältöihin liittyen? Ota yhteyttä!