Tamro lahjoittaa Hope ry:lle joulun alla 10 000 euroa ruokalahjakortteina

16.12.2020 9:55
Ajankohtaista/Society
Hope ry_Tamro_ruokalahjakorttilahjoitus

Tamro lahjoittaa Hope ry:n kautta 10 000 euron edestä ruokalahjakortteja perheille pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Tamro teki vastaavan lahjoituksen tämän vuoden toukokuussa. Myös tällä kertaa Tamron henkilökunnalla on mahdollisuus osallistua perheiden auttamiseen vapaavalintaisella summalla.

Monen perheen tulotaso on koronapandemian vuoksi laskenut, ja avun tarve voi olla suuri. Lahjakortein toteutettava ruoka-apu on Hope ry:lle tärkeä keino auttaa hädässä olevia perheitä. Tamro kohdistaa tuen toimipisteidensä sijaintipaikkakunnille, ja siksi 50 euron arvoisia ruokalahjakortteja jaetaan perheille pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Lahjakortit luovutetaan apua tarvitseville vielä ennen joulua.

– On todella hienoa, että Tamro haluaa auttaa avun tarpeessa olevia perheitä näin joulun alla. Avunpyyntöjen määrä on syksyllä ollut jopa suurempi kuin keväällä ja useissa perheissä joulujärjestelyt aiheuttavat vielä lisää stressiä. On mahtavaa saada auttaa heitä ruokakaupan lahjakorteilla, iloitsee Hope ry:n toiminnanohjaaja Nora Nederström.

Poikkeusaika ja sen edelleen jatkuminen on lisännyt useiden perheiden taloudellista ahdinkoa. Joulunvietto on muutoinkin poikkeuksellista erilaisten koronarajoitusten vuoksi, mutta oman lisänsä siihen tuo liian monessa perheessä huoli siitä, ettei edes jouluruokiin ole yhtään ylimääräistä rahaa. Toivottavasti voimme tällä lahjoituksella hieman helpottaa Hope ry:n asiakasperheiden huolta jouluaterian järjestämisestä, kertoo Tamron laatu- ja yritysvastuupäällikkö Katja Toivonen.

Lue lisää Hope ry toiminnasta www.hopeyhdistys.fi

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.