Lääkeyrityksille

Tamro huolehtii terveys- ja hyvinvointituotteiden logistiikkaprosesseista asiantuntevasti ja vastuullisesti

 
​Tamro jakelee lääkkeet ja hyvinvointituotteet tehokkaasti ja turvallisesti valmistajalta kuluttajalle. Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden jakelija. Tänään Tamro on osa kansainvälistä PHOENIX-konsernia, jolla on lääkejakelutoimintaa 26 Euroopan maassa. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehtia siitä, että apteekit, sairaalat ja vähittäiskaupat saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro on suomalaisen lääkejakelun markkinajohtaja yli 53 prosentin markkinaosuudella.
 
Lääketoimituksissa on Suomessa voimassa yksikanavajakelu: Tukku solmii jakelusopimukset lääkeyritysten kanssa ja vastaa yrityksen kaikkien tuotteiden jakelusta apteekeille ja sairaaloille. Terveys- ja hyvinvointituotteiden (ei-lääkkeelliset tuotteet) valmistajille Tamro tarjoaa yhdellä sopimuksella valtakunnalliset vähittäiskauppajakelukanavat apteekki- ja sairaalakanavien lisäksi.
 
Lisäksi Tamro on kliinisten tutkimuslääkkeiden suurin maahantuoja ja jakelija Suomessa. Tamrolla on yli 15 vuoden asiantuntemus kliinisistä lääketutkimuksista ja palveluihin kuuluu kaiken tyyppisten tutkimuslääkkeiden käsittely.

Jari Laaksonen

myyntijohtaja

040 722 5888

Tomi Hakala

avainasiakaspäällikkö, lääke- ja terveystuoteyritykset

040 553 8422

Robert Oksanen

asiakasryhmäpäällikkö; lääke- ja terveystuoteyritykset, vähittäiskauppa-asiakkuudet

050 320 3777

Petteri Lajolinna

avainasiakaspäällikkö, lääke- ja terveystuoteyritykset

040 575 5344

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva