MyTamro on jokaisen apteekkilaisen oma arjen työväline - ja näin se toimii

1.10.2020 9:29
Ajankohtaista/Innovaatiot
MyTamro digitaalinen palvelukanava

MyTamro on uusi digitaalinen palvelukanava, joka kokoaa kaikki Tamron sähköiset palvelut yhteen ja tarjoaa apteekeille uusia työkaluja mm. kampanjointiin ja aiempaa monipuolisemmat tuotetiedot. MyTamron käyttäjiä ovat tulevaisuudessa kaikki Tamron asiakkaat: apteekit, sairaala-apteekit, lääkekeskukset, luontaistuotekaupat ja muut terveydenhuollon toimijat sekä lääke- ja terveystuoteyritykset. Tamron Digital Services Manager Jenny Mäkinen kertoo palvelukanavan ominaisuuksista ja hyödyistä apteekeille.

Mikä on palvelukanava MyTamro?

MyTamro (www.mytamro.fi) on helppokäyttöinen, selaimessa toimiva palvelukanava, joka yhdistää Tamron lääkkeitä ja terveystuotteita ostavat asiakkaat ja lääke- ja terveystuoteyritykset.

Se on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa palvelemaan mahdollisimman hyvin heidän tarpeitaan. Emme esimerkiksi siirrä vanhoja palveluitamme yhteen, vaan rakennamme ja muotoilemme ne uudelleen ja luomme lisäksi täysin uusia palveluja. Haluamme näin nostaa palvelujemme arvoa asiakkaillemme.

MyTamrossa on tarjolla moderni B2B-verkkokauppa, jossa on älykäs hakutoiminto sekä laajat tiedot tuotteista. Sieltä löytyvät myös tuotteiden saatavuustiedot, kestoajat ja ajankohtaiset tuotetiedotteet.

MyTamro korvaa apteekkien aiemmin käyttämän Tamro Portti –palvelun 18.10. ja TWD –palvelun lokakuun loppuun mennessä. Nyt on siis oikea hetki siirtyä käyttämään MyTamroa! 

Kenelle MyTamron palvelut on tarkoitettu?

MyTamro on kaikkien Tamron sidosryhmien yhteinen palvelukanava. Suurimman käyttäjäryhmän muodostavat apteekit ja sairaala-apteekit. Muita asiakasryhmiämme ovat esimerkiksi lääkekeskukset, luontaistuotekaupat sekä yksityiset lääkäri-, hammaslääkäri- ja eläinlääkäripalvelut.

Lääke- ja terveystuoteyritykset voivat MyTamrossa ylläpitää ja rikastaa tuotetietojaan kuvilla, videoilla, linkeillä ja tekstillä. Koska tuotenäkymä on yhteinen apteekkien ja muiden ostavien asiakkaiden kanssa, tuoteymmärrys kasvaa ja apteekkilaiset voivat tarjota tietojen avulla omille asiakkailleen tai potilailleen myös hoidollista tukea.

Palvelukanava laajenee ja kehittyy jatkuvasti, lähitulevaisuudessa tulossa esimerkiksi tilausten integraatio apteekkijärjestelmiin. 

Mitä uutta MyTamro tarjoaa apteekeille?

MyTamron avulla asiakkaidemme työ helpottuu ja sujuvoituu, koska Tamron monet aiemmat sähköiset palvelut siirtyvät osaksi MyTamroa ja ovat osa kokonaisuutta, jossa palvelut keskustelevat keskenään.

Apteekit näkevät palvelusta tilaushistoriansa ja tilausten statukset sekä laskut ja alv-raportit. Uutuutena on kampanjapalvelu, eli apteekkilainen voi tutustua ennakolta kunkin lääke- ja terveystuoteyrityksen tuleviin kampanjoihin ja valita näistä apteekilleen sopivat. 

Apteekit ja muut kuluttajille myyvät tahot tarvitsevat jatkuvasti monenlaista tietoa ja ymmärrystä tuotteista. Nyt apteekkilaiset voivat tarkistaa MyTamrosta, mitä kaikkea tietoa ja ohjeita tuotteista on saatavilla ja jakaa sitä edelleen. Kaikki asiakkaamme ovat asiantuntijaorganisaatioita, joille on hyvin tärkeää voida jakaa asiantuntevaa ja tarkistettua tietoa omille asiakkailleen. MyTamron tarjoamat uudet työkalut helpottavat myös eri tuotteiden markkinointi- ja myyntikampanjoiden järjestämisessä.

Miten MyTamro-palvelukanavan saa käyttöön?

MyTamron käyttöönotto on hyvin helppoa. Kun apteekin työntekijällä on tunnukset vanhaan Tamro Portti -palveluumme, samat tunnukset ja käyttöoikeudet toimivat myös uudessa MyTamro-palvelukanavassa. Viestimme muutoksesta aktiivisesti asiakkaillemme ja neuvomme, miten kannattaa menetellä.

Apteekkilainen, ota MyTamro-palvelukanava nyt käyttöön!

  • Mene osoitteeseen www.mytamro.fi
  • Käytä henkilökohtaisia Tamro Portti –tunnuksiasi. Tunnuksille määritellyt oikeudet määrittävät, näetkö esim. tilaustietoja MyTamrossa.
  • Mikäli et muista Tamro Portti –tunnuksiasi tai ne eivät toimi, voit uusia salasanasi MyTamro-kirjautumissivun linkistä.
  • Kysy lisää MyTamrosta asiakaspalvelu@tamro.com tai puhelimitse 020 445 3300.

MyTamro on mukana virtuaalisilla Farmasian Päivillä 2.-3.10. Tapahtumassa on mahdollisuus kuulla lisää palvelukanavasta ja sen käyttöönotosta. Tervetuloa mukaan #farmasianpäivät!