MyTamro on jokaisen apteekkilaisen oma arjen työväline - ja näin se toimii

1.10.2020 9:29
Ajankohtaista/Innovations
MyTamro digitaalinen palvelukanava

Juttua päivitetty 5.3.2021

MyTamro on digitaalinen palvelukanava, joka kokoaa kaikki Tamron sähköiset palvelut yhteen ja tarjoaa apteekeille uusia työkaluja mm. kampanjointiin ja aiempaa monipuolisemmat tuotetiedot. MyTamro-palvelukanavaa kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja asiakkaitamme kuunnellen.

Mikä on palvelukanava MyTamro?

MyTamro (www.mytamro.fi) on helppokäyttöinen, selaimessa toimiva palvelukanava, joka yhdistää Tamron lääkkeitä ja terveystuotteita ostavat asiakkaat ja lääke- ja terveystuoteyritykset.

MyTamrossa on tarjolla moderni B2B-verkkokauppa, jossa on älykäs hakutoiminto sekä laajat tiedot tuotteista. Sieltä löytyvät myös tuotteiden saatavuustiedot, kestoajat ja ajankohtaiset tuotetiedotteet. Kampanjat -osiossa voit suunnitella apteekkisi kampanjoita ja tilata kampanjatuotteita -ja materiaaleja. Myös palautusten, tuotevirhe-epäilyjen ja hyvityspyyntöjen kirjaaminen hoituu MyTamron kautta.  

MyTamro korvaa apteekkien aiemmin käyttämät Tamro Portti- ja TWD -palvelut. Varmistaaksemme sujuvan siirtymän uuden palvelukanavan käyttöönotossa, TWD-palveluun on toistaiseksi pääsy MyTamron Tamron palvelut-osiosta ja TWD:n sulkemisesta ilmoitetaan erikseen. 

- MyTamroa kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa palvelemaan mahdollisimman hyvin heidän tarpeitaan. Alkuvaiheessa siirrämme asiakkaiden käyttämät tutut digitaaliset palvelumme MyTamroon, mutta tulevaisuudessa muotoilemme ne uudelleen ja luomme lisäksi täysin uusia palveluja. Haluamme näin nostaa palvelujemme arvoa asiakkaillemme, toteaa Digital Services Manager Jenny Mäkinen

Mitä uutta MyTamro tarjoaa apteekeille?

Apteekit näkevät palvelusta tilausten statukset, laskut ja alv-raportit sekä tulevaisuudessa myös tilaushistoriansa. Uutuutena on Kampanjat -osio, jossa apteekkilainen voi tutustua ennakolta kunkin lääke- ja terveystuoteyrityksen tuleviin kampanjoihin ja valita näistä apteekilleen sopivat. MyTamron Kampanjat -osiossa näkyvien kampanjoiden edut ovat saatavilla ainoastaan MyTamrosta tilattaessa. Ota siis kaikki hyöty irti tarjolla olevista ajankohtaisista kampanjaeduista ja kampanjamateriaaleista!  

Apteekit ja muut kuluttajille myyvät tahot tarvitsevat jatkuvasti monenlaista tietoa ja ymmärrystä tuotteista. Nyt apteekkilaiset voivat tarkistaa MyTamrosta, mitä kaikkea tietoa ja ohjeita tuotteista on saatavilla ja jakaa sitä edelleen. Kaikki asiakkaamme ovat asiantuntijaorganisaatioita, joille on hyvin tärkeää voida jakaa asiantuntevaa ja tarkistettua tietoa omille asiakkailleen. MyTamron tarjoamat uudet työkalut helpottavat myös eri tuotteiden markkinointi- ja myyntikampanjoiden järjestämisessä.

MyTamro helpottaa ja nopeuttaa työtä. Tieto tuotteista löytyy helposti ja tuntuu hyvältä, kun voi vastata asiakkaille suoraan. MyTamro on tarjonnut minulle tietoa tuotteista ja säilyvyydestä. Näin on helppo suunnitella mitä ottaa varastoon. Aikaa säästyy, kun on yksi selkeä ohjelma eikä tarvitse etsiä monesta paikasta. 

Apteekkari Monica Strandvall, Inkoon apteekki

Kenelle MyTamron palvelut on tarkoitettu?

MyTamro on kaikkien Tamron sidosryhmien yhteinen palvelukanava. Suurimman käyttäjäryhmän muodostavat apteekit ja sairaala-apteekit. Muita asiakasryhmiämme ovat esimerkiksi lääkekeskukset, luontaistuotekaupat sekä yksityiset lääkäri-, hammaslääkäri- ja eläinlääkäripalvelut.

Lääke- ja terveystuoteyritykset voivat MyTamrossa ylläpitää ja rikastaa tuotetietojaan kuvilla, videoilla, linkeillä ja tekstillä. Koska tuotenäkymä on yhteinen apteekkien ja muiden ostavien asiakkaiden kanssa, tuoteymmärrys kasvaa ja apteekkilaiset voivat tarjota tietojen avulla omille asiakkailleen tai potilailleen myös hoidollista tukea.

Palvelukanava laajenee ja kehittyy jatkuvasti, lähitulevaisuudessa tulossa esimerkiksi tilausten integraatio apteekkijärjestelmiin. 

Apteekkilainen, ota MyTamro-palvelukanava käyttöön:

  • Mene osoitteeseen www.mytamro.fi
  • Käytä henkilökohtaisia tunnuksiasi. Tunnuksille määritellyt oikeudet määrittävät, näetkö esim. tilaustietoja MyTamrossa.
  • Mikäli et muista tunnuksiasi tai ne eivät toimi, voit uusia salasanasi MyTamro-kirjautumissivun linkistä.
  • Kysy lisää MyTamrosta asiakaspalvelu@tamro.com tai puhelimitse 020 445 3300.

Olemme innokkaasti opiskelleet MyTamron käyttöä henkilökunnan kanssa aina kun on hiljaisia hetkiä. Opimme yhdessä uutta!

Apteekkari Monica Strandvall, Inkoon apteekki