Uusi tiedolla johtamisen palvelu avaa lääke- ja terveystuoteyrityksille näkymän logistiikan avainmittareihin

16.3.2022 13:25
Ajankohtaista/Innovaatiot
Tamro BRIGHT Logistics KPI

Tamro BRIGHT -palveluiden avulla lääke- ja terveystuoteyritysasiakkaamme saavat monipuolista, ajankohtaista ja visuaalista tietoa päivittäisen liiketoiminnan tarpeisiin sekä päätöksenteon tueksi.

Nyt Tamro BRIGHT -palveluperhe täydentyy uudella logistiikan avainmittareita sisältävällä BRIGHT Logistics KPI -palvelulla. Palvelun avulla asiakkaidemme on aiempaa helpompaa löytää logistisen ketjun vahvistamista kaipaavat lenkit.

– Uusi BRIGHT Logistics KPI -palvelu on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Saimme pilotissa mukana olleilta yrityksiltä rohkaisevaa palautetta, jonka pohjalta kehitimme palvelua eteenpäin ihan lanseeraushetkeen saakka. Pilottiasiakkaamme kokivat palvelun hyödyllisenä ja helppokäyttöisenä. On hienoa, että tämän uuden palvelun avulla voimme auttaa asiakkaitamme tekemään parempia, tietoon pohjautuvia liiketoiminnallisia päätöksiä, iloitsee palvelusta vastaava Senior Data Analyst Timo Karvinen.

Mitä uutta BRIGHT Logistics KPI -palvelu tarjoaa?

Palvelun avulla asiakkaamme voivat seurata logistisen ketjun vaiheiden onnistumista tavaran saapumisesta Tamroon aina sen toimittamiseen apteekkiin asti. Palvelu on käytössä 24/7. Sen avulla saa nopeasti kokonaiskuvan toimitusketjun toimivuudesta ja pääsee porautumaan syvemmälle logistisen ketjun eri vaiheisiin. Ja mikä parasta, voi tarvittaessa reagoida poikkeuksiin proaktiivisesti!

Palvelussa on kolme eri palvelutasoa - Standard, Advanced tai Premium – joista voi valita tarpeita parhaiten vastaavan tason. Laajimmillaan käytössä on peräti 39 KPI-mittaria.

Palvelu tarjoaa minulle erittäin hyvää logistiikan avainmittaridataa. Tämä on juuri sellaista tietoa mitä organisaatiomme tarvitsee, toteaa pilotissa mukana ollut asiakkaamme.

Kenelle BRIGHT Logistics KPI –palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on tarkoitettu lääke- ja terveystuoteyrityksissä toimiville logistiikan ja talouden avainhenkilöille logistisen ketjun tehostamisen työvälineeksi.

Näin saat BRIGHT Logistics KPI –palvelun käyttöösi:

  • Ota yhteyttä omaan avainasiakaspäällikköösi. Katsotaan yhdessä, mitkä ovat yrityksesi tarpeet ja mikä palvelutaso sopisi teille parhaiten!
  • Mikäli yritykselläsi on jo käytössäsi joku muu Tamro BRIGHT -palveluperheen palvelu, voit myös olla  suoraan yhteydessä Information Services -tiimiin information.services@tamro.com palvelun aktivoimiseksi.