Haleon ja Tamro jatkavat yhteistyötään Suomessa

1.3.2023 9:00
Ajankohtaista/News
Haleon and Tamro continue cooperation in Finland

Lääkeyritys Haleon ja lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija ja palveluntarjoaja Tamro ovat allekirjoittaneet uuden monivuotisen sopimuksen (Haleon on tunnettu nimellä GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Finland 18.7.2022 saakka). Sopimuksen mukaan Tamro vastaa jatkossakin Haleonin tuotteiden varastoinnista ja jakelusta apteekeille, sairaaloille ja vähittäiskaupoille Suomessa.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötä Tamron kanssa solmittuamme tämän uuden, monivuotisen sopimuksen. Tamrolla on vahva näyttö erinomaisesti hoidetuista varastointi- ja jakelupalveluista, ja Tamro onkin ollut luotettava kumppanimme jo useiden vuosien ajan. Odotamme jatkuvaa yhteistyötämme sekä heiltä saamaamme tärkeää tukea tehtävässämme toimittaa parempaa jokapäiväistä terveyttä ihmisille, sanoo Haleonin toimitusjohtaja Carlos Oropeza.

– On hienoa, että pääsemme jatkamaan hyvää yhteistyötämme pitkäaikaisen kumppanimme kanssa. Olemme Tamrossa ylpeitä, että saamme olla varmistamassa Haleonin vahvojen ja menestyvien valmisteiden, kuten Panadolin, Voltarenin, Nicotinellin ja Otrivinin saatavuutta ympäri Suomen, Tamron avainasiakaspäällikkö Petteri Lajolinna sanoo.