Nolla Antimicrobialin käsidesituotteet Tamron jakeluun

9.4.2020 10:09
Ajankohtaista/Uutinen
Kaksi henkilöä kättelee.

Suomalainen yksityisomisteinen teknologiayhtiö Nolla Antimicrobial Oy ja lääkkeiden sekä terveystuotteiden jakelija ja palveluntarjoaja Tamro ovat sopineet yhteistyön käynnistämisestä.

Sopimus kattaa Nollan käsidesituotteiden jakelun Suomessa apteekeille, sairaaloille ja hyvinvarustetuille päivittäistavarakaupoille. Monivuotinen yhteistyö käynnistyi maaliskuun lopussa.

Nolla Antimicrobial Oy on lanseerannut uutta hopeapolymeeriteknologiaa hyödyntävän käsidesivaahdon keväällä 2020. Apteekeista saatu palaute on ollut positiivista ja kiinnostus tuotetta kohtaan suurta.

Odotuksemme ovat korkealla. Käsidesituotteiden kysyntä on tällä hetkellä niin suurta, että päätimme aikaistaa alun perin myöhemmin keväälle suunnittelemaamme lanseerausta, kertoo Nolla Antimicrobialin toimitusjohtaja Mika Virkki.

Nolla Antimicrobial Oy on maailman ainoa hopeapolymeeriin perustuvien biosidituotteiden valmistaja, ja kiinnostus yhtiön tuotteisiin ja teknologiaan on kansainvälisesti valtava. Tamron emoyhtiö PHOENIXin avulla Nollan tuotteita on lähitulevaisuudessa mahdollista saada nopeasti ja laajasti myös Euroopan markkinoille.

Olemme todella iloisia ja ylpeitä yhteistyöstä Tamron kanssa. Tamron avulla saamme käsidesituotteemme laajaan jakeluun Suomessa ja voimme jatkossa laajentaa saatavuutta myös Eurooppaan. Tamron tiimistä huokuu positiivisuus, joustavuus ja kaikin puolin hieno tekemisen meininki, Mika Virkki iloitsee.

Nolla Antimicrobialin tuotteissa hyödynnetään uutta teknologiaa, jollaista markkinoilla ei ole nähty ennen. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä suomalaisen innovaation kanssa, ja toivotamme Nolla Antimicrobialin lämpimästi tervetulleeksi Tamron asiakkaaksi, iloitsee Tamron myyntijohtaja Jari Laaksonen.

Lisätiedot:

Mika Virkki, toimitusjohtaja, Nolla Antimicrobial
040 576 9941, mika.virkki@nollaantimicrobial.com

Jari Laaksonen, myyntijohtaja, Tamro
040 722 5888, jari.laaksonen@tamro.com

 

Nolla Antimicrobial Oy
Nolla Antimicrobial Oy on suomalainen, yksityisomisteinen teknologiayhtiö, joka valmistaa hopeapolymeeriteknologiaan pohjautuvia biosidisiä tuotteita. Tehokas ja turvallinen Nolla™ Silver Polymer Technology on yli 20 vuoden kehitystyön tulos. Nolla Antimicrobial Oy on perustettu vuonna 2014 kaupallistamaan teknologia Suomeen ja kansainvälisille markkinoille. Nollalla on kuluttajille, yhteisöille ja organisaatioille suunnattu tuotelinjasto, jonka ensimmäinen tuote on alkoholiton Nolla Käsidesivaahto. Nollan tuotteiden aktiiviaine valmistetaan Suomessa, Helsingin Viikissä. Teknologialla on Allergia-, iho ja astmaliiton Allergiatunnus ja Avainlippu-tunnus. www.nollaantimicrobial.com

Tamro Oyj
Tamro Oyj on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.