Tamro ja Pfizer uusivat jakelusopimuksensa Suomessa

9.12.2021 8:40
Ajankohtaista/Uutinen
Tamro ja Pfizer uusivat sopimuksensa

Lääkeyritys Pfizer ja lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija ja palveluntarjoaja Tamro ovat allekirjoittaneet uuden monivuotisen jakelusopimuksen. Sopimuksen mukaan Tamro vastaa jatkossakin Pfizerin lääkkeiden varastoinnista ja jakelusta apteekeille ja sairaaloille Suomessa.

–  Pfizer on pitkäaikainen kumppanimme, ja olemme erittäin iloisia, että hyvä yhteistyömme saa jälleen jatkoa. Meille on tärkeää toimia asiakkaidemme luotettavana kumppanina, ja olenkin tyytyväinen Pfizerin ja Tamron välillä vallitsevasta keskinäisestä arvostuksesta ja luottamuksesta molemminpuoliseen hyvään tekemiseen. Yhteistyömme on ollut läheistä usealla alueella – myös koronaepidemian aikana, kun Pfizer on ymmärrettävästi ollut poikkeuksellisen kiireinen keskeisenä rokotetoimittajana, sanoo Tamron asiakasryhmäpäällikkö Robert Oksanen.

–  Tiivis yhteistyö Tamron kanssa on meille tärkeää.  Kyse on vuosien johdonmukaisesta ja tuloksellisesta yhteistyöstä, jossa korostuvat meille molemmille keskeiset arvot: laatu, potilaskeskeisyys ja turvallisuus, kertoo Pfizerin Suomen ja Ruotsin toimitusketjupäällikkö Jussi Penttilä.

 

Lisätietoja:

Robert Oksanen, asiakasryhmäpäällikkö, robert.oksanen@tamro.com, p. 050 320 3777.

 

Pfizer

Hyvä terveys on elintärkeää – niin yksilölle kuin yhteiskunnalle. Pfizerin tehtävänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kaikkialla maailmassa. Yhtenä maailman johtavista lääkeyrityksistä Pfizerilla on ollut merkittävä rooli lääketieteen kehittämisessä. Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Pfizer on mukana luomassa uusia, edistyksellisiä lääkehoitoja ja toimintatapoja muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa paras lääkehoito sitä tarvitseville. Maailmassa on arvioitu olevan noin 30 000 eri sairautta. Niistä vain noin kolmasosaan on saatavilla tehokasta hoitoa. Se saa meidät työskentelemään uusien hoitojen kehittämiseksi joka päivä. Breakthroughs that change patients’ lives.

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.