Kesätöissä Tamron logistiikkakeskuksissa

Kesätyöt Tamrolla

Tarjoamme kesätöitä logistiikkakeskuksissa sekä Supply Chain Services -tiimissä. 

Tutustu Tamron avoimiin kesätyöpaikkoihin ja täytä hakemus

Haku Vantaan logistiikkakeskukseen on käynnissä 5.3.2023 saakka. Tampereen keskusvarastolle ja jakeluvarastolle voit hakea kesätöihin 4.3.2023 saakka.

Millaista on kesätyö Tamrolla?

Tamron logistiikkakeskuksissa työskentelee joka kesä useita kymmeniä kesätyöntekijöitä. Kesätyö Tamrolla on merkityksellistä varastotyötä, jota tehdään maanantaista perjantaihin. Kesätyöntekijöiden apua kaivataan erityisesti kesä-elokuun aikana.

Tamrolla työskentely tarkoittaa aina sukellusta suomalaisen yhteiskunnan tärkeimpiin tehtäviin. Kuulumme huoltovarmuuskriittisiin yrityksiin, sillä toimitamme lääkkeitä niin sairaaloille, apteekeille kuin julkisen ja yksityisen terveydenhuollonkin käyttöön. Tamron kesätyöntekijät ovat osa elintärkeää ketjua suomalaisten terveydenhuollossa.

Tamron varastotyössä pääset tutustumaan logistiikkakeskuksen toimintaan lääkkeiden ja/tai terveys- ja hyvinvointituotteiden parissa ja opit mitä kaikkea tapahtuu tuotteen vastaanottamisen ja lähettämisen välissä. Kesätyöntekijät pääsevät tekemään esimerkiksi tuotteiden keräilyä ja hyllytystä sekä tilausten vastaanottamista ja lähettämistä.

Tutustu Tamron avoimiin kesätyöpaikkoihin ja täytä hakemus

Kesätyö Tamron logistiikkakeskuksissa

Lääketieteen opiskelija Katarina Kuikko työskenteli kesän Tamron jakelukeskuksessa ja yllättyi lääkealan mittakaavasta ja kuhinasta. Lue lisää

Kesätöissä Tamrolla

UKK - Kesätöissä Tamrolla

Millaista on kesätyö Tamrolla? Kokosimme usein kysytyt kysymykset yhteen. 

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluun erilaisia varastotehtäviä, kuten tuotteiden keräilyä joko käsipäätteen avulla tai valo-ohjatusti, automaattikeräilijän kanavien täyttämistä ja lähettämötehtäviä.

Kyllä pääsee! Kesätyöntekijät voivat myös toivoa vuoroja haluamallaan työpisteellä, jos haluaa oppia tai kokeilla jotain uutta.

Pääsääntöisesti kesäkuun alusta elokuun loppuun asti. 

Tamron varastotyössä on käytössä kaupan työehtosopimus ja palkkaryhmä B2.