Raaka-aineet ja pakkaustarvikkeet

​Raaka-aineet ja pakkaustarvikkeet

 
 

Tamro maahantuo ja jakelee raaka-aineita sekä pakkaustarvikkeita apteekkien ja sairaala-apteekkien lääkevalmistusta varten sekä tarjoaa näihin liittyvää asiantuntijapalvelua. Ei-lääkkeellisiä raaka-aineita ja pakkaustarvikkeita toimitetaan laajasti myös muille asiakasryhmille.

Lääkeraaka-aineita tilataan vain luotettaviksi arvioiduilta toimittajilta. Jokainen maahantuotu raaka-aine-erä uudelleen etiketöidään Tamron lääketehtaassa, jolloin jokaiseen etiketöitävään pakkaukseen lisätään myös eräkohtainen analyysitodistus. Lääkeraaka-aineet hyväksytään myyntiin Tamron toimesta huolellisen laadunvarmistusprosessin jälkeen. 

Tamro maahantuo ja jakelee lääkkeellisiä raaka-aineita, apuaineita, happoja ja emäksiä, elintarvikkeiksi luokiteltavia aineita sekä rohdoksia. Kaikista raaka-aineista on saatavilla käyttöturvallisuustiedote. Pakkaustarvikevalikoima koostuu mm. lääkepulloista, tölkeistä, voideputkista sekä lääkevalmistustarvikkeista kuten kapselintäyttölaitteista. Asiakkaan tarpeen mukaan voidaan myös tilata valikoimien ulkopuolisia raaka-aineita ja pakkaustarvikkeita laajasta toimittajaverkostosta.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Raaka-aineet ja pakkaustarvikkeet

​asiantuntijafarmaseutti Anne Honkanen

020 445 5500

Uutiset ja tapahtumat

Ajankohtaista

Tietoa Tamrosta

Tamro lyhyesti

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​,
 joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Tamron päätoimipiste

Tamrotalo
Rajatorpantie 41 B
01640 Vantaa

Postiosoite
PL 11, 01641 Vantaa

Puhelinvaihde
020 445 11

Sähköposti
etunimi.sukunimi@tamro.com

Lähetä
© Tamro 2019 | Tietosuojaseloste​ | Tietoturva